Dobro, znaju članovi vaš stav o ženama, bar se ja sećam.
A pročitao sam celu priču Pavle, i samo bih da kažem da ne mogu i neću u nju da poverujem. Možda je bilo tih lopova i krađe, ali cela ta priča sa napadom, udarom policajca (sad policajke, nebitno) u leđa, za manje od 24h druga provala, i sve to bez ijedne slike sa zamućenim licima a narkos vam stoji na drvu 6-9h (jer po satima, vreme varira 3h) što je događaj jednom u 50 godina i ako ništa drugo, prvo što bi svakom palo napamet, uslikao bi to. Ima tu još stvari koje se kose sa logikom, ali neću da izigravam Šerloka Holmsa...mislim stvarno, u najmanju ruku preterujete iz nekog vašeg razloga i samim tim vređate svakog ko pokušava ovde da vam nekako pomogne, jer je poverovao u sve to. Tako je bilo i sa onim HHO generatorom, navukli ste svu pažnju članova koji su očekivali neku sliku auta vašeg zeta čini mi se, nikad nikakvih slika nije bilo. Izvinjavam se za offtopic članovima, ali nisam mogao više da izdržim da ne napišem bar svoj stav o ovoj vašoj priči koja vređa zdrav razum.
Ali, ukoliko ima članova iz mesta Pavlovci koji mogu da posvedoče ovde da je sve bilo (manje više) tako kako ste vi ovde opisivali, ja vam obećavam da ću se javno ovde izvinuti i vama Pavle i svim ostalim članovima na svom bezobrazluku.