savoris
Član
Odg: kako sacuvati proizvode,imovinu od lopova
onda preboli ruku a oni ce da ti oproste sto si ih tukao
onda preboli ruku a oni ce da ti oproste sto si ih tukao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ovi pomijeraju granice zdravog razumapeto1 je napisao(la):Iako pokušavaju na razne načine da se dovijaju kradljivcima, Telepčani za sada gube bitku sa lopovima. Katanci, svetiljke koje se pale na senzor, visoke ograde, pa čak i bodljikava žica su se pokazali kao nekorisni, jer lopovi čak i to pokradu.
- Čak sam pokušao da napravim fizičku ogradu sa jedne strane bašte, ali su oni našli drugi način da opet uđu u dvorište - kaže Jovanović, dodajući da su mu kradljivci ukrali i katance kojima je pokušao da obezbedi šupu
cim se doseli par gajgera u tu tvoju Tasmaniju videces i tiPIFTA je napisao(la):Hvala bogu takvi problema sa lopovima nemam osim na jednoj njivi gde komsija cesto pusti ovce da pasu.
Ima njih i u Tasmaniji ali kazem za moj kraj da nemamo problema . Upravu su kinezi ukrades nesto odevosi je napisao(la):cim se doseli par gajgera u tu tvoju Tasmaniju videces i tiPIFTA je napisao(la):Hvala bogu takvi problema sa lopovima nemam osim na jednoj njivi gde komsija cesto pusti ovce da pasu.
zlaja je napisao(la):I u mom selu kradu kukuruze sa njive kao dvojica pabirče i skupljaju a druga dvojica beru kukuruz na komšijskoj njivi i njima izbacuju.A sad zimi se kradu kuleni i šunke.A ko god se obratio policiji rekli su im "sitna krađa" do 15000 din kao nemogu oni tu ništa
nebojsa je napisao(la):I onda pozoveš onog ko ti se ne sviđa na kafu i... DRM... kao Ilija i Đura Čvorovići
Kakva peticija ovi naši imaju preča posla. Možda bi poljočuvarska služba mogla nešto da uradi ali da se izaberu pravi ljudi. Kod nas je nekad to solidno funkcionisalo (možda se i čini zato što se manje kralo), a od skora je ponovo osnovana ali za sad sam čuo da su navatali samo ljude koji su palili strnjišta