ljubek
Član
Odg: kako sacuvati proizvode,imovinu od lopova
I ja se pridruzujem tvojim komentarima i ja im isto ....
I ja se pridruzujem tvojim komentarima i ja im isto ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakvo psovanje, navataš ih jednom i nateraš da rmbaju čitav dan i nećeš ih više videti sigurnobaca je napisao(la):Ja sam prošle godine na njivi zatekao na jednom kraju jednog dedu kako mi krade, a u isto vreme, na drugom kraju dve žene kako kradu. Deda je izgledao samo što ne umre i da sam ga lupio završio bi on tu, a one dve sam samo ispsovao. Najgora stvar je što ih poznajem i do tada nisam ni pomislio da oni mogu krasti. Mislim da nema tu nekog posebnog rešenja. Stvar je stanja u društvu, što je više sirotinje više će se krasti i obrnuto.
da jer je NN lice u tudjem privatnom posedu,kad masine (sve JD novi) ostanu u ataru on spava i niko nista ne sme,inace je ispickao 2 pandura ja gledaosasa j je napisao(la):Sta hoces da kazes da je dobio dozvolu da puca ako vidi lopova ili pocne da bezi(status sluzbenog lica),ako je tako onda pozdravljam takvo resenje verujem da bi se broj kradja automatski smanjio za 80%.
e zato su nasi iz ekonomije zaposlili jednog lika iz sela koji nije sav svoj i ima 2m i jace od 100kg a jos uvek je mlad i jak,nosi pusku sa sobom(ima pravo na to) pa se nesto nikom ne ide u kradju Cheesy
ma koja peticija ja sam juče imao blizak kontakt sa dvojicom lopova i to baš kad sam ulazio u dvorište sreća pa nije bilo nikoga jer malo više su dobili batina nego što je trebalovosi je napisao(la):pa ljudi bas zbog toga bi trebalo da pisemo neku peticiju,da vide ovi nasi glavasi da to nije sala,ako svako pokupi barem 500 podpisa u svome selu ili gradu pa nas ima 25 to je vec 12500 a to bi trebalo da se razmatra i gore,samo nam fali da se malo udruzimo a verujem da je to moguce.