Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je prekticno nositi pusku i to sve sa flasom u kradju? Ako ti se takav ludak nameraci na imovinu onda dzabe sve... Ja pricam o onim sto vide pusnicu pa preskoce ogradu i sl. Pas kakvog sam opisao u prethodnom postu ce takve zaustaviti 100%, jer je on naucen da prima udarce, da ne reaguje na petarde, polivanje vodom, buku itd.Ja imam mk pusku i veoma je tiha pri pucnju, a kada se stavi plasticna flasa na usta cijevi onda se uopste i ne cuje (nesto kao sa prigusivacom u filmovima).Tako da ova teorija sa olovom i "necujna tehnika" ne piju bas vode. Pri tome je jaaaako precizna.
Kangal stene je oko-400-500e,tako da smanjite ribu ili pobi decu
Pa ti si pominjao "olovo izmedju ociju", a ne ja , i kako to nije bas necujna tehnika. Ja samo kazem na koji nacin moze biti necujno, i te kako necujno.Koliko je prekticno nositi pusku i to sve sa flasom u kradju? Ako ti se takav ludak nameraci na imovinu onda dzabe sve... Ja pricam o onim sto vide pusnicu pa preskoce ogradu i sl. Pas kakvog sam opisao u prethodnom postu ce takve zaustaviti 100%, jer je on naucen da prima udarce, da ne reaguje na petarde, polivanje vodom, buku itd.
Aja mislim da ima i treća vrsta : Nisu lopovi ( zvanično ) , Nisu gladni ( garantujem ) a što kradu - nema im ravna ! Znate li nekog ....??Некад су крали лопови а сад ће и гладни. Догорело..
Kod mog komsije krali zimus drva.On uzme busilicu i izbusi rupe u 5 cepki i nabije po metak od karabina unutra.Kad ujutru,gle cuda!U dvoristu nijedne cepke osim onih 5 sto je "minirao" i to mu delije naslonile na ulazna vrata
Ruke im se osusile!Meni prekosinoć, ukrali iz radionice aparat za varenje,veliku brusilicu,i biciklo iz dvorišta,