vojvođanin
Zaslužan član
Šta reći na ovakvo nešto....stvarno smo pogan narod, nama treba diktator i još zatvora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma samo da ga zateknem uffffff
I ponavljam ne znam koji put vise "Neka onda sude meni".
Ove jeseni puno seljaka u mom selu zasadilo vocnjake,sljive visnje,medjutim od ovi kalaisani nema zivota sve su pokrali sto su mogli .Danas policija privela dvojicu dali izjavu pa ih pustili.Nece se opametiti do neko ne padne mrtav.
Izgleda da plovi u p.m.Ovde privatna svojina bukvalno stoji na vetrometini, tj na izvolte svakom ko baci oko na nju. I kad zateknes lopova u dvoristu , maltene treba da mu pomognes da to sve utovari, da se ne desi da te posle tuzi. Kuda plovi ovaj brod......
nema zakona???Ovde privatna svojina bukvalno stoji na vetrometini, tj na izvolte svakom ko baci oko na nju. I kad zateknes lopova u dvoristu , maltene treba da mu pomognes da to sve utovari, da se ne desi da te posle tuzi. Kuda plovi ovaj brod......
kod nas u prigrevici su titini ličani i oni baš i nisu neki (osim za sebe) a čuo sam priču za kraljeve ličane iz banatskog karađorđeva i svaka čast to su ljudine nema cigana nigde u ataru...Ne bi tome palo na pamet da me tuzi jer bi svasta bilo A za pse su kod nas imali neki sprej i samo im prsnu prema glavi ustima i njusci i ovi se onesveste. Do sada gde god je kod nas u selu neki uhvacen pale dobre batine i vise se nisu pojavljivali. Ne sme niko od lopova da tuzi jer zna da je naj..o jer smo mi malo specifican narod Ipak smo mi najvece dobrovoljako naselje u bivsoj Jugoslaviji naseljeno Soluncima ,u svim ratovima smo imali pozamasan broj ucesnika sto dobrovoljaca sto redovnih Vole ovi nasi da peglaju to im u krvi valjda
Ni u selu ni u ataru, a i kad se pojave brzo odu