miroslav k
Član
Zato lepo nek opština plati poljare i oni odrade posao, kod nas od kako ima poljara i bostandžije spavaju kod kuće
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ima poljocuvara ali se i dalje krade kao do ovih godina,isti djavo,njih dvoje ne mogu ceo atar da cuvaju!
O ovome bi imao mnogo da kazem bar za moju opstinu i nase poljocuvare ali bice dosta i ovo"Peto ovo tvoje potpisujem da je 100% tacno"!!!A sta ako ovde primaju platu a sa lopovima rade na procenat. Veca zarada od lopova nego od drzave.
Pre neko vece ako si bio u centru uhvatili su njih 4 ili 5 sa automobilima i autoprikolicama puni drva, i sproveli ih za Pancevo sa policiskom pratnjom, a i juce su uhvatili opet dvoje i opet ih odveli za Pancevo. . . cujem da nije bilo samo njih dvoje u pritvoru. . . vec njih nekoliko.....
pa dovoljno je to što svi cigani imaju konje i špeditere a nemaju zemlje a za šta i onda trbaju nego za krađu mislim da policija to može da spreči samo da hoće
Ipak treba jos nekoliko ljudi da bi pohvatali i proverili one koji su snimljeni, da li su isli u kradju ili u svaleranje.
Prodace 200-300 kg kukuruza pa ce platiti kaznu. Ne verujem da ce im stavljati hipoteku na konja.Pošto ja lično sumnjam da će faktor oduvraćanja delovati na notorni šljam koji se u glavnom i bavi takvim krađama, živo me zanima kako će to ići sa naplatom tih kazni kod onih koji imaju status socijalnog slučaja. Da li će dobiti obustavu na socijalnu pomoć u iznosu kazne ili će im pleniti konje i kola?