ista stvar nekih petnaest km severnijeNama su sa salasa pocupali zicu iz zidova to ne vredi 50 dinara a da se opet uvuce kosta jako puno,em treba moleraj....dok neko ne zavrsi mrtav nece se lopovi opametiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ista stvar nekih petnaest km severnijeNama su sa salasa pocupali zicu iz zidova to ne vredi 50 dinara a da se opet uvuce kosta jako puno,em treba moleraj....dok neko ne zavrsi mrtav nece se lopovi opametiti...
Meni su prosle zime slinuli 60 metara zice
ja imam kamere na svakoj njivi i direktan prenos,uhvatio sam jednu sestorku...
ja u vocnjaku nemam psa tako da su odneli jednu stranuI kod nas na salašu su probali, pa kad se Vule (nemački ovčar) pojavio, pored ograde ostale klješte i dva para papuča.Žicu nisu ni pipnuli.
Kakva palica, kakvi bakraci _ ja idem sa kalibrom opsega od 7,62 do 9mm.Све је у овој теми мање-више јасно. Полиција толерише "ситне" лоповлуке. То што је ситно за њих, за сељака је огромно богатство јер живи од тога, прехрањује породицу. Пошто се у плавце човек не може поуздати, једино решење је "у се и у своје кљусе", као што рече колега у неком посту. Патроле и стражарити. Не ићи без бејзбол палице јер су лопови веома агресивни, једном кад им поломиш лоповске руке неће више. Но време је на њиховој страни, јер човек не зна кад ће му лупеж доћи. Сељак уморан од посла једва лека да легне на кревет ноћу а не да патролира или стражари..
Mali je to kalibar za takve ljude.Kakva palica, kakvi bakraci _ ja idem sa kalibrom opsega od 7,62 do 9mm.
nesto mi sazeta ta optuznica,a i sve palo na dvojicu samo?
Ovamo kod mene se pricalo da pre vise godina gazda stigo na kraj njive a lopovi vade krompir cela ekipa preko dana on izvuce pistolj opali u vazduh dva tri hica ,kad ovi mu vrate sa rafalom covek pobeze sa svoje njive neznam sta je dalje biloMali je to kalibar za takve ljude.
nesto mi sazeta ta optuznica,a i sve palo na dvojicu samo?
Ovde kod nas ima na obodima sela ljudi koji i tove bikove, a nemaju niti zemlju niti traktore, samo konje i speditere i onda citave porodice u akciju po ataru.