Dr.Gruja
Član
Policija ovih dana bila dosta aktivna uhvaćeni lopovi koji su krali gvožđe u Pećinačkoj i Rumskoj opštini, lopovi su bili iz Buđanovaca,Nikinaca i Vitojevaca slede krivične prijave istraga još u toku!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva steta sto nemas kombajn pa da vrsis i ti.Kod nas je bio slučaj da je neko svojom kombajnom ovršio tudje površine pod sojom,jer soja je bila tako zakorovljena da je niko nije hteo ovršiti,pa je neki lik došao i ovršio to i ostavio soju u svom bunkeru pa je valjda prodao i zaradio..kakav lopovluk vlada ovde.ccc
još jedan savet za Rumu: dođeš do tamo, parkiraš se ili na tim privatnim parkinzima ili jednostavno skineš reg. tablice i rešio si problem. ja lično kad se parkiram na nekom parkingu gde grad naplaćuje (BG, PA, RU, NS) prvo PROPISNO parkiram auto na parkingu da pauk nema osnova da ga digne, skinem tablice, stavim u gepek i pravim se blesav!!! NAPOMENA: obavezno paziti na nalepnicu na šofer šajbni!!pozdrav iz hr. planiram ići u rumu na vašar, ali se dvoumim kuda ću parkirat vozilo da mi ga neki vandali neudese kao ovih prethodnih dana. ovo što se dešava je van svakog ljudskog razuma i kod nas i kod vas. ja sam putovao i kad je bio rat i nikog nisam izazivao nite me tko dirao, ali sada možeš da nastradaš samo ako si u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. stoga vas molim da mi malo pomognete gde da se parkiram, neću biti dugu trebam kupit samo prste za čerupaljku. hvala.
Ja se stvarno svima izvinjavam ako sam nekog uvredio i hteo bi da vam ispričam i jednu priču sa jedne od mojih NN intervencija u jednom od Romskih naselja u Beogradu, ali samo ako mi moderatori to dozvole! Po meni nije ništa niti strašno niti uvredljivo. Evo čekam odgovor od moderatora pa ako može ja ću je napisati! Jel OK tako?Lakše sa pogrdnim i generalizujućim komentarima na nacionalnoj osnovi, strogo je zabranjeno na forumu!