Quercus
Član
Ne znam da li je ovaj uspeo da sačuva,ali,svakako zaslužuje visoku ocenu za umetnički dojam.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako! Da gledam kako mi odnosi ono za cega sam se znojio i sto mi donosi zaradu i hrani porodicu?! Zasto? Zato da bi on(i) imao(li) na skupe cigare i nocni zivot? Eeee nece da moze! Kojeg dohvatim izlomicu ga sigurno! Pa nek se posle divani! Verovatno cu i ja dobiti,al spreman sam da rizikujem! Trenutno mi je najveci problem da ih uhvatim na delu. Ali i to se resava polako.... Senzor pokreta 180 stepeni ~ 10e,360stepeni ~ 15e,kamera (dan-noc) do 50metara udaljenosti ~ 50e i par takvih stvarcica povezati sa alarmom i komp. a onda se menja situacija na terenu pa ce biti domaci-gosti 1:0@dzogi dobijes to da celo selo prica da si lud, a lopovi i slicni prevaranti prelaze na drugu stranu ulice, kad se sretnete. Nece covek da dopusti da mu iznose iz avlije, a on da gleda. Pre dve godine sam jurio jednog baju po nasipu, sreca njegova sto mi je spala papuca, pa sam pao, da sam ga stigao u tom trenutku ruku bi mu do lakta odsekao. Posle nek kosta sta kosta, ali je taj vise nikome u dzep zavukao ne bi