Migranti su u početku išli kroz Bugarsku ali su ih tukli, silovali i pljačkali, ko stigne , i policija i meštani. Skidali su ih gole. Lovili ih kao divljač.
Pričaš neistine i preuveličavaš. Da je tako ne bi išli preko Bugarske, a vidim i dan danas idu i nemaju nameru da odustanu.
Pa što se nisu vratili kući kad je tako opasn put nego navalili ko nezdravi? Očgledno da su nečim motivisani, a to svakako nije bežanje od rata.
Pričao sam sa par desetina njih, veruj te mi najmanje njih je iz Sirije i čak i ne kriju da ne beže od rata već da su im motivi drugi.
Meni najviše smeta što su to sve ljudi čije su pozadine apsolutno nepoznate (mogo je biti masovni ubica... niko neće znati).
Smeta mi što su 98% njih muškarci od 20 do 30 godina. To nikako ne može biti prirodna pojava, migracija ili bežanje od rata (znamo kako su ovi naši onomad 95. bežali. Babe, dede, deca, cuko svi na prikolicu i teraj).
Pa daj bre pošalji te bre i neku žensku za udaju bem ga
!!! To malo što ih naidje sve su trudne ili vode decu sa sobom. Nijdna slobodna, a i (što bi se ona udavala za "nevernika" neda joj vera ni "kultura" ,a nas u Evropi i Hrišćanstvu uče kako smo svi isti. Ma nemoj? ).
Zato će tamo kući neki ne znam Ahmed da joj napravi 4-5 deteta , a uz nju će oženiti još 3 takve, jer je bogat. A siroti ne znam Muhamed će EU pa da proba da oženi evropljanku, da je preobrati pa njoj o njenom i evropskom trošku da pravi decu koja će biti pogodite koje veroispovesti.
Niko nikoga ne lovi kao divljač , nažalost ukoliko se ne pribegne tako radikalnom rešenju u bliskoj budućnosti čeka nas gardjanski rat u Evropi.