Slažem se za danak mladosti, ja sam završila fakultet koji dugo traje, udala se sa 30 i sada u mojoj 36 godini čekamo naše 4 dete, muž ima 40 godina, nije mlakonja
. Znači kad se hoće nije neizvodljivo, mada da smo krenuli ranije verovatno bi bilo još dece.
Slažem se i sa mnogim članovima da je ženama uvaljen feminizam, da mogu sve isto što i muškarci a koliko vidim po jednakosti polova smo se vratili u 19 i koji vek pre toga. Kivna sam na žene koje koriste plastiku u raznim delovima svog tela, iako misle da to rade zbog sebe da bi se one osećale bolje, uglavnom se trude da se uklope u mušku sliku seksualno poželjne žene i postaju objekat, manje poštovane nogo što su naše babe bile. Tako isto i muškarci se trude da budu mačo tipovi, vagabundi jer žene uglavnom jure takve i tako ukrug.
Kao glavni problem što ljudi ne sklapaju brakove po meni su nerealna očekivanja i sa jedne i sa druge strane. Svi mislimo da smo neki prinčevi i princeze i da je taj neko ko je sa nama imao puno sreće što smo sa njim i da zbog toga treba da nam se klanja do kraja života. Nigde tolerancije, staviti se u kožu onog drugog i razmisliti pre nego što se plane. Niko neće da "trpi", a žene se naročito gade te reči, iako trpe i na poslu i u prevozu, na ulici... Samo u kući ne možemo da istolerišemo osobu sa kojom živimo i sa kojom bismo trebali da budemo najbliži.
Što se tiče nataliteta neko nam je još posle II svetskog rata objasnio da idealna porodica ima 2 dece po mogućstvu dečaka i devojčicu i to je to. Naše porodice su bile takve, sve koji znam u mojoj okolini su imali po 2 dece, radili u državnim firmama i smatrali da je to to ne može i netreba da bude drugačije. Tako su i nas vaspitali. Pogledajte i reklame na televiziji. Nema nijedne gde idealna srećna porodica ima više od dvoje dece. Mi smo u globalu ozbiljno izmanipulisani. Kada sam ja rekla da sam trudna treći put naišla sam na sveopšte zgražavanje čak i od najbliže porodice(moja majka), suprug i ja radimo, imali smo dvoje dece dečaka i devojčicu i šta mi sad tu izvodimo, umesto da živimo i uživamo. Kad prikazuju porodicu sa više dece često su to socijalni slučajevi koji nemaju čime da prehrane porodicu i onda svi misle da su oni socijalni slučajevi zato što imaju puno dece, a oni bi verovatn bili socijalni slučajevi i da nemaju dece, zato što nisu završili nikakvu školu, nemaju zemlju, nemaju krov nad glavom.. ali naravno ljudi odmah pomisle da su im deca najveći problem i da bi im bilo mnogo lakše da imaju 1 dete, kao da su deca termiti pa jedu sve pred sobom. Još kad mi kažu kako je imati dete skupo jer zaboga treba kupiti pampers, deca mogu da porastu i u platnenim pelenama kao nekad kad se pralo ručno a naročito danas kad imamo mašine za sve i svašta. Moja jesu. Po meni njihovo odgajanje počinje da bude skupo kad krenu u školu, knjige, garderoba, eskurzije... Ali od rođenja do tada imate vremena da ih vaspitate da ne može i netreba sve da se ima i da to nije realno a i da se sami pripremite i nađete još neke načine finansiranja za svoju porodicu.
Izvinite što sam ovako upala na ovo definitivno muško ćaskalište ali koliko su krive žene toliko ima i do muškaraca. Ako mislite da ćete naći ženu da ide na posao, rađa, kuva, pere, stigne u štalu, baštu, otrpi sve vaše nervoze i uz to ćuti i nema svoje nervoze bojim se da ćete biti sami. Ali ako ste spremni da je posmatrate kao sebi ravnu i podelite poslove a u nekim trenucima i preuzmete veći deo tereta na sebe, možda vam se i posreći.