smiljan123
Član
Ovo naklapanje o natalitetu bez ucesca zena je potpun promasaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni bas to odlicno objasnjava zainteresovanost zena za selo i poljoprivredu...Ovo naklapanje o natalitetu bez ucesca zena je potpun promasaj...
brzo napravi dete,da ne bi morali da te zezamoNisam pratio od pocetka casa,a vidim gradivo je poprilicno veliko. Pa ako moze neko da mi preprica temu i iznese zakljucak posto jos nisam ozenjen.
Hahahabrzo napravi dete,da ne bi morali da te zezamo
ОК, нисмо ни близу закључка ал' ето ти можеш да допринесеш. Само једно питање за тебе: који ти је дед лајн да направиш дете (цифра, без флозофирања)?Nisam pratio od pocetka casa,a vidim gradivo je poprilicno veliko. Pa ako moze neko da mi preprica temu i iznese zakljucak posto jos nisam ozenjen.
Који си себи зацртао задњи рок да направиш дете?@yt1rdi ded lajn cifra???? Moraces malo prostijim recima formulisati pitanje.
Е тај кусур је врло битан. А ово што ти је Горан препоручио да пожуриш, значи вечерас нађеш неку (ал' да би било успешно требало би да буде у овулацији) и сутра можеш као у оном вицу: улази згодна девојка у атобус намонтирана, утегнута, тек ће један младић другом "устај видиш да је жена трудниа. Откад? Од синоћ!"Pa sta znam,nisam nesto mnogo razmisljao o tome... recimo trideset i kusur.
Ja opet mislim, da je ovaj tekst ono sto se ucilo nekada u srednjoj skoli iz ONO i DSZ, vid specijalnog rata.Ne verujem baš u tu priču.Rečeno je sve a u principu ništa i sve dosta šturo i bez neke veze.Verovatno još jedan u nizu izmišljenih tragikomičnih tekstova koji se plasiraju širom interneta samo da bi se skrenula pažnja sa mnogo ozbiljnijih tema i problema današnjice.
Mislio sam na utopiju i Tomasa Mora cume nas je markszam ucio. Utopija znaci nesto nemoguce tacnije mesto koje ne postoji ili idealno zamisljena zasednica. Tako i ova BG devojka trazi zivot u utopiji.