Kako povećati natalitet u Srbiji?!

али има за то отреси неку циганчицу да разбијеш малер да видиш како то помаже да видиш шта је женско

ZA DULETA BOSSa KAKO GOD DA ODLUCIS ZEZNUCES SE JER BRAK JE JEDNO VELIKO SRANJE JEDINA GORA STVAR OD BRAKA JE DA OSTANES SAM,RAZMISLI

Ova fotka se prirodno nadovezuje za člana....... neoženjenog..... ne zna šta propušta......
daf372f6fcf006b12feae79714054fa8.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

• Три велике мушке теме
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=o40-5JJ-Gac" class="img-hyperlink" style="margin: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; outline: 0px; background: transparent; border-width: 0px; border-style: initial; border-top-color: initial; border-right-color: initial; border-bottom-color: rgba(0, 101, 130, 0.15); border-left-color: initial; border-image: initial; text-decoration-line: none; transition: all 0.5s ease-in-out; color: rgba(0, 101, 130, 0.75);">

0:00 најбољи инсерти
2:08 квалификације госта за тему родних политика
2:39 „силовање“ после чашице алкохолног пића
3:43 насиље жена према мушкарцима
5:14 виктимологија – наука о жртви, убиства жена
6:55 разводи и неправедна подела вршења родитељског права
10:15 мајке се свете бившим партнерима преко деце
11:25 убиства жена и мушкараца у насиљу у породици
16:28 наводна изјава Рокфелера о стварању феминизма
19:30 насиље у породици, статистике 2004 – 2016
24:06 лажно пријављивање насиља
26:01 отуђење имовине стечене пре брака
27:46 злоупотребе пријаве насиља и последице
29:40 жене бирају алфа-мушкарце
32:16 статистике о родној равноправности и феминистички митови
33:31 жене зарађују мање, која су објашњења?
35:28 хетеро-сексуални мушкарац је експлоататор жена
36:30 дискриминација очева у старатељству по разводу
37:23 заједничко старатељсво по разводу
39:50 како смањити број развода?
40:11 манипулација термином „самохрани родитељ“
41:04 проширење дискриминације мушкараца и ван развода брака
41:54 феминизам и ЛГБТ
43:21 хетеросексуална парада поноса
43:40 хетеросексуални мушкарац као мета и његово урушавање
45:01 удварање у 21. веку
46:38 дефиниција сексуалног узнемиравања
47:00 мит о дискриминацији жена у запошљавању и мит о доходовном јазу
50:00 жене и мушкарци као издржавана лица
51:42 статистике о родној равноправности из феминистичке и маскулистичке перспективе
56:58 жртве родне равноправности у америчкој морнарици
58:20 родна равноправност је различита од истинске равноправности
1:00:38 жене у маскулизму, антифеминисткиње
1:02:10 шта је хипергамија?
1:03:50 мушке студије на Фејсбук групи Глас за мушкарце
1:05:17 непородичне жене у ЦСР
1:06:49 наш Породични закон и његове контрадикције
1:08:00 има ли наде за породицу?
1:09:15 увоз идеологије са Запада
1:10:32 ми морамо да се боримо, али да ли можемо да победимо?
1:11:20 борба против ових идеологија на Западу, активности Џордана Питерсона
1:13:25 промоција Фејсбук групе Глас за мушкарце и веб сајта
1:14:50 документарни филм Red Pill и Ворен Фарел, оснивач покрета за мушка права у Америци

Нико никог не "подјебава" што је момак,него што има 33 године и прича другима како је то добро и тражи све могуће разлоге да себе убједи да је управу за то што се није оженио до 33 године а и неће ни у скоријој будућности.
То је његова лична ствар али такве поремећне система вредности нека себи усађује,не мора друге да убеђује да је то нормално јер није и неће никада бити.

Poslednja izmena:
Da stanem malo u odbranu neozenjenih :
"Puno je bolje biti nesrecan sam, nego nesrecan sa nekime "
"Bolje je biti sam nego u lošem društvu."

Sve je ovo istina,ali treba da se zna da se srodne duse ne pronalaze,vec postaju kroz zajednicki zivot.Posle vrlo kratkog vremena provedenog u zajednici vidi se sa kim se moze a sa kim ne.
Niko nece da kuva pere i posprema kad ima mamu i momci i devojke,nece da menjaju zivot u kom drugi brine o njima.Mama ostaje i dalje centralna figura ,a ne bracni drug,muskarci ostaju u zajednici sa roditeljima i mamom,devojka pola dana provede na telefonu sa mamom.Eto ko je kriv za pad "proizvodnje"

ma није то то је ружно него више комфорност и смањен физицки рад па крв слабије ради тако да пумпа неможе да напшмпа све органе

Dusanboss molim te nemoj mi zameriti ali za pocetak moras sam da se sredis prvo vidim da pises u 2:58 tad se spava,devojke koje te zanimaju ustaju rano rade {mora da se radi} ti ces ustati nesto kasnije i uvek ces mimoici onu pravu . Brate znaci urani pa kreni malo na pijacu gledaj trazi {nemora da bude na pijaci} ni vuk ne ulovi iz prve hranu kad znas sta trazis nacices vidi ja znam da ima devojaka na hiljade koje traze ozbiljnog cvrstog pravog muskarca :ppozdrav:

Ne zameram ti, ali ja nigde nisam rekao da tražim ženu ili da nemam devojku. Nije priča ovde o meni već uopšteno o mladima u Srbiji, a pogotovo mladim muškarcima na selu.

Eto sinoć izadjem u kafić (jedini u selu) tamo ko i uvek jedina ženska - konobarica. Par njih oko nje trče ko omadjijani, a ona raste ko kvasac. Misim se "lako je tu da budeš najbolja riba."Sad će neko da kaže "prave devojke ne idu u kafić" Pa možda al pre nekih 50 g i više, danas idu .

Opet ne pričam ovo zbog sebe (nisam neki kazanova, ali imao sam poneku devojčicu tu i tamo. Ne žalim se. Skoro sam izašao iz duge vez i ne zanima me žena bar neko vreme :osmeh:), ipak ne mugu da ne vidim u kakvoj nemiloj situaciji je većina momaku mladjih od mene. (o starijima da ne pričam, pono ih selo momaka od 40-50 g . Neudate žene su mnogo redje iz nekog razloga.) Mnogi on njih verovatno nikad nisi imali devojku.

Većina nema auto, a tako ni mogućnost da odu negde... A i kad odu to su mesta sa preglasnom muzikom gde možeš samo da se gledaš sa devojkama (opet i tu je velika većina muškaraca pošto ribe prvlači jedino Bg i Ns. Živeo sam u Ns 5 g, znam.) Nazovi-diskoteka nije mesto gde možeš da nadješ žensku, a mnogi tamo idu samo iz tog razloga. Samo jednom mi se desilo da na takvom mestu nadjem devojku i to je ona prišla meni.

Ne znam, ali ne valja. To malo devjaka što nije otišlo gleda uvek da nadju nekog ko nije iz mesta. Tako da prosečan momak iz Bg ili inostranstva koji dodje na vikend kod babe i dede ima neuporedivo veće šanse od prosečnog dečka iz sela. Sa druge strane devojke skoro da i ne dolaze. A i ako neka dodje nema nameru da se bakće sas nas seljaci. :osmeh:

Jako tužna situacija za mlade muškarce iz vokojebina ko ova moja.

Poslednja izmena:
Mogu li poruciti brzom postom jedan komad "razbijac malera"?

Malo si zakasnio. Prije par godina sam naišao na informaciju o nekoj agenciji, mislim da je iz Engleske, koja dovodi djevojke iz Tajlanda. Cijena je oko 3000 eura. U to je uključeno : njihovi putni troškovi i garancija od godinu dana da će ostati sa tobom. Ako ode prije isteka garancije dobiješ drugu.

Ok pitanje je veoma licno i ja to postujem sve sto sam napisao je iskljucivo iz najbolje namere,nekad kad neki posao nemozes da uradis potrebno je da stanes i vidis gde gresis i sta neradis dobro,takodje vazno je da znas sta hoces i sta mozes i resenje ce se pojaviti samo bitno je da neodustanes ni po koju cenu:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Imas 32 godine,znaci roditelji imaju vise od 50.Kazes da neces da zivis od njihovog fonda,znaci imucnu ste.Nastavi posao u porodici nezapocinji novi :ppozdrav:
https://www.agroklub.rs/ratarstvo/nemacki-giganti-poljoprivredne-mehanizacije/26871/
najzinimljiviji deo clanka i nemacke filozofije
Ali Nemci znaju šta je tradicija i zašto je valja čuvati. Nikome ne pada na pamet da ide za nekim svojim talentom. Mogla su njihova deca da budu i doktori, zubari, profesori, slikari. Ali oni su imali taj neki čip u glavi da moraju da održe nešto što su njihovi preci stvorili.

Ne znam šta podrazmevaš pod imućni? To što imaju da mi daju hranu, smeštaj u njihovoj kući , odeću i za po neko pivo? Mislim "daju", valjda radim i ja nešto ebem mu leb. :osmeh:

Ta nemačka filozofija ne može da funkcioniše na primeru poljoprivrede. Pre samo 50 g od poljoprivrede je živeo neuporedivo veći broj ljudi. Proizvodnja i tehnologija je napredovala i danas 1 čovek može sa lakoćom da obradi istu površinu zemlje za koju je u vreme njegovog dede bilo potrebno 100 ljudi. Tako da, očekivanje da svi ti ljudi čiji su roditelji bili u poljoprivredi ostanu u toj grani nije realno ni izvodljivo.

A i prmer ti nije baš neki. Našo si vlasnika giganta poljoprivredne mehanizacije. Pa narvno da će on da ostane u porodčnom biznisu. Da neće možda da se osamostali i da ide na bauštel? :osmeh:

Ako izuzmemo gigante, u Nemačkoj mali, porodični biznisi jako dobro funkcionišu i dobar deo njihove privrede za zasniva na njima tako da je u njihovom slučaju potpuno logično da mladi ostaju i razvijaju dalje iste. Kod nas privreda uopšte ne funkcionše na taj način i ne možeš prediti ta dva slučaja.
Lepo to zvuči "da ostaneš svoj na svome", "da nastaviš pordični biznis" ipaku praksi je malo teže izvodljivo.

..................................................
Evo jednog primera moje drugarice iz sela.
Devojka ima 26 godina, vitkog stasa i glasa, prelepa, mnogi su je "muvali" ali za nju svaki ima neku manu, ja ipak mislim da je jedina mana ta sto zive na selu (i ako su u danasnje vreme bas jaki domacini).
..................................... na selu jer se mora rano ustati, puno raditi itd...

Mogu da razumem da se devojke iz gradskih sredina nerado udaju na selo , ali kad to ne zele ni ove rodjene na selu onda . . . . .

Evo primera kako se provela jedna Beogradjanka na selu a onda se raspisala po novinama i porucuje ostalima kako SELO NIJE MESTO ZA ZENE

http://www.alo.rs/to-nije-mesto-za-zene/140812

Odlučila je da se razvede i "pobegne" sa sela, jer, kako kaže, to nije mesto za nežniji pol. U mnogim srpskim selima ostali su samo muškarci. Grad je postao utočište mnogim ženama koje ne žele da "trpe torturu".
U tom trenutku sam smatrala da je odluka da živimo na selu ispravna. Dovodio me je nekoliko puta kod svojih roditelja dok smo još bili u vezi, delovali su kao fini ljudi, pravi domaćini.
Lepo su me prihvatili, ali na kraju se ispostavilo da nije sve onako kako sam zamišljala – započela je Marina svoju ispovest.
Nemojte me pogrešno razumeti, radila sam ja sve i svašta iako sam gradsko dete. Ništa mi nije teško padalo! Možda nisam znala kako se muze krava, ali sam ubrzo i to naučila!
Jednom prilikom kada sam spomenula da bih želela da nađem posao kako bih malo izašla iz kuće, svekar je umalo dobio nervni slom. Krenuo je da urla na mene.
- Ne ideš ti nigde! Ima da budeš ovde i da radiš ono šta ti ja kažem! Jesi li gladna? Nisi! Jesi li žedna? Nisi! Prema tome, radićeš sve kao i do sad i nemoj da sam ti glas više čuo - ispričala je Marina vidno iznervirana.
Jednostavno nisam više mogla da istrpim sve! Bila sam im kao sluškinja. Njegova majka je obavljala sve poslove oko stoke, a jedva je stajala na nogama.
Niko je nije poštovao, baš kao ni mene. Savetovala me je da ćutim jer sam žena i moja reč po nekom pravilu nije smela da se čuje. To me je ljutilo još više.
Porodica mog bivšeg muža je imućna, ali džabe im sve pare ovog sveta kada ne znaju da uživaju u njima. Morala sam da molim supruga za svaki dinar, a on mi je to redovno "nabijao na nos".
Vratila u Beograd i već nekoliko godina živi i radi u svom rodnom gradu.

Mnoi ovde pominju finansijski momenat ali izgleda da nije bas sve u tome ?
Ne bih menjala ovu slobodu ni za šta na svetu. Sama sam svoj čovek. Radim, imam svoju platu, živim skromno, ali srećno. Tek sada shvatam u kakvom sam kavezu bila. Selo mi je ostalo u lošem sećanju!

Mislila domacica da ce da potrosi sto su ljudi generacijama stvarali.Kao kod mame i tate,sve njeno

Čovek koji se kasno oženi,isto je kao kada planiraš neki veliki posao da uradiš a ustaneš iz kreveta u podne.
Posle žuriš,juriš,a dan odmiče. I normalno ne stigneš da uradiš šta si planirao.

Cemu prozivka i podjebavanje clanova koji su momci?

Možda je to njihov način da poztivno utiču na natalitet u Srbiji. "Aj da isprozvamo neženje dok od sramote ne uzmu prvu koja naidje i naprave 4 deteta za 2 godine." :osmeh:

Kao što rekoh ja sam nebitan i oguglo sam na raznorazna sr... ipak ima sigurno momaka koji su u sličnoj situaciji koji čitaju ovo i kod kojih će to da ima samo kontra efekat ,al ajd. Nek rade ljudi šta im je volja. Manje više forum (mada i on danas ima značajan uticaj) verujem da oni drže takva predvanja i u realnom životu ljudima koji su im bliski. E tu može da se napravi belaj.

Očigledno da se ne uklapm u profil kako neki ljudi ovde zamišljaju da čovek mojih godina treba da razmišlja i izgleda. E pa žao mi je (a i drago sa neke strane :osmeh:).

Bitno da su mnogi (i ako me ne poznaju) skočili da me osude jer sam napiso poruku u 3 ujutru. A ne znaju da sam ja ustvari uranio da upregnem volove pa kad svane, a ja već na njivi. :osmeh:
Šalim se naravno. Nemojte vi da se brinete za mene. Ja kad ima potrebe ustanem na vreme. Nemam krave, nemam stoku (sem par svinja), stvarno ne znam što bih u sred zime imao potrebu da ustanem u 5 ili 6? Ustajo sam do pre par dana kad sam išao na posao i ustajaću ponovo kad bude bilo potrebe.

Takodje mnogi su moj pokušaj da objasnim koliko je teško mladom čoveku da se osmostali protumačili da ja eto sedim kući i čekam da mi roditelji sve urade. Da, skuva mi mama ručak , skuva i tata , a skuvam bogami i ja. Ne znam kakvo je to merilo sposbnosti ili nesposobnosti.

Takodje me zanima kakav je to što neki ovde kažu "čvrst" muškarac ? Morš ženu da ispeglaš jednom godišnje? Čisto onako radi reda da se zna ko je gazda, i da se uveriš u svoju čvrstinu. :osmeh: Muž :"Ženo mora da te išmaram, posto sam nešto mekan u zadnje vrem" žena: "Ma dobro Dragi udri, bolje to nego da mi se pretvoriš u tamo nekog mlakonju"

- - - - - - - - - -

Mogu da razumem da se devojke iz gradskih sredina nerado udaju na selo , ali kad to ne zele ni ove rodjene na selu onda . . . . .

Evo primera kako se provela jedna Beogradjanka na selu a onda se raspisala po novinama i porucuje ostalima kako SELO NIJE MESTO ZA ZENE

http://www.alo.rs/to-nije-mesto-za-zene/140812

Možda čak i teže ostaju te rodjene na selu.

Čitao sam taj članak. Još jedan u nizu neofeministčkih propagandnih tekstova (pričali smo o tome). I sad neko ko ne rezmišla i nepoznaje mnogo život na selu pomisliće kako je to normalno i uobičajno. što nema veze sa realnošću. Takva sitacija mogla je a joj se desi i u sred Bg. U ostalom većina Begradjana nije tako davno otišla iz sela. :osmeh:

Obično volim da čujem obe strane. Ovde možemo da pročitamo samo verziju te devjeke - žene. (ako ona uošte i postoj, vrlo moguće da je sve fikcija) Koja je možda tačna, a možda ima i druga strana medalje. Možda je ona u poverenju rekla drugarici "Zamisli kakav seljak. On očekuje od mene da mu budem vrena ceo život ili ako ga već varam da moram da ograničim broj na njih 3-4. Ma beeežii bre seljačino jedna zatucana!!" :osmeh:

Ukoliko je njena priča tačna onda je u pravu što je otišla (mada ne znam kako je mogla i da ode tako na nevidjeno), Po njenoj priči udala se za debila. Jedna stvar je poštvati oca, a druga da nesmeš da mu pisneš i da se on pita za sve. Pogotova ako imaš ženu u istoj kući.

Ne verujem baš u tu priču.Rečeno je sve a u principu ništa i sve dosta šturo i bez neke veze.Verovatno još jedan u nizu izmišljenih tragikomičnih tekstova koji se plasiraju širom interneta samo da bi se skrenula pažnja sa mnogo ozbiljnijih tema i problema današnjice.

Nazad
Vrh