Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Salim se, naravno.Jova reagovali ste bez potrebe post je trebalo da ukaze da kolega mora promeniti nacin zivota jer dosad nije uspeo da pronadje zenu svog zivota koja ga inace siguran sam negde trazi
Dusanboss molim te nemoj mi zameriti ali za pocetak moras sam da se sredis prvo vidim da pises u 2:58 tad se spava,devojke koje te zanimaju ustaju rano rade {mora da se radi} ti ces ustati nesto kasnije i uvek ces mimoici onu pravu . Brate znaci urani pa kreni malo na pijacu gledaj trazi {nemora da bude na pijaci} ni vuk ne ulovi iz prve hranu kad znas sta trazis nacices vidi ja znam da ima devojaka na hiljade koje traze ozbiljnog cvrstog pravog muskarca
Mogu li poruciti brzom postom jedan komad "razbijac malera"?
Imas 32 godine,znaci roditelji imaju vise od 50.Kazes da neces da zivis od njihovog fonda,znaci imucnu ste.Nastavi posao u porodici nezapocinji novi
https://www.agroklub.rs/ratarstvo/nemacki-giganti-poljoprivredne-mehanizacije/26871/
najzinimljiviji deo clanka i nemacke filozofije
Ali Nemci znaju šta je tradicija i zašto je valja čuvati. Nikome ne pada na pamet da ide za nekim svojim talentom. Mogla su njihova deca da budu i doktori, zubari, profesori, slikari. Ali oni su imali taj neki čip u glavi da moraju da održe nešto što su njihovi preci stvorili.
..................................................
Evo jednog primera moje drugarice iz sela.
Devojka ima 26 godina, vitkog stasa i glasa, prelepa, mnogi su je "muvali" ali za nju svaki ima neku manu, ja ipak mislim da je jedina mana ta sto zive na selu (i ako su u danasnje vreme bas jaki domacini).
..................................... na selu jer se mora rano ustati, puno raditi itd...
Odlučila je da se razvede i "pobegne" sa sela, jer, kako kaže, to nije mesto za nežniji pol. U mnogim srpskim selima ostali su samo muškarci. Grad je postao utočište mnogim ženama koje ne žele da "trpe torturu".
U tom trenutku sam smatrala da je odluka da živimo na selu ispravna. Dovodio me je nekoliko puta kod svojih roditelja dok smo još bili u vezi, delovali su kao fini ljudi, pravi domaćini.
Lepo su me prihvatili, ali na kraju se ispostavilo da nije sve onako kako sam zamišljala – započela je Marina svoju ispovest.
Nemojte me pogrešno razumeti, radila sam ja sve i svašta iako sam gradsko dete. Ništa mi nije teško padalo! Možda nisam znala kako se muze krava, ali sam ubrzo i to naučila!
Jednom prilikom kada sam spomenula da bih želela da nađem posao kako bih malo izašla iz kuće, svekar je umalo dobio nervni slom. Krenuo je da urla na mene.
- Ne ideš ti nigde! Ima da budeš ovde i da radiš ono šta ti ja kažem! Jesi li gladna? Nisi! Jesi li žedna? Nisi! Prema tome, radićeš sve kao i do sad i nemoj da sam ti glas više čuo - ispričala je Marina vidno iznervirana.
Jednostavno nisam više mogla da istrpim sve! Bila sam im kao sluškinja. Njegova majka je obavljala sve poslove oko stoke, a jedva je stajala na nogama.
Niko je nije poštovao, baš kao ni mene. Savetovala me je da ćutim jer sam žena i moja reč po nekom pravilu nije smela da se čuje. To me je ljutilo još više.
Porodica mog bivšeg muža je imućna, ali džabe im sve pare ovog sveta kada ne znaju da uživaju u njima. Morala sam da molim supruga za svaki dinar, a on mi je to redovno "nabijao na nos".
Vratila u Beograd i već nekoliko godina živi i radi u svom rodnom gradu.
Mnoi ovde pominju finansijski momenat ali izgleda da nije bas sve u tome ?
Ne bih menjala ovu slobodu ni za šta na svetu. Sama sam svoj čovek. Radim, imam svoju platu, živim skromno, ali srećno. Tek sada shvatam u kakvom sam kavezu bila. Selo mi je ostalo u lošem sećanju!
Cemu prozivka i podjebavanje clanova koji su momci?
Mogu da razumem da se devojke iz gradskih sredina nerado udaju na selo , ali kad to ne zele ni ove rodjene na selu onda . . . . .
Evo primera kako se provela jedna Beogradjanka na selu a onda se raspisala po novinama i porucuje ostalima kako SELO NIJE MESTO ZA ZENE
http://www.alo.rs/to-nije-mesto-za-zene/140812