zombie_666
Banned
@Jbrtka i @NA
Prvi put čujem
Prvi put čujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za to nije kriv remont, vec NE SRTUCAN remont! konkretno u mom kraju se vozi min. 60% VW od toga 50% GOLF, u servisu gde sam ucio zanat radjeno je nedeljno po bar dve generalke (8-10 mesecno) samo jedan ili ni jedan VW...Od svega mi je naj žalije što motor nakon remonta nema onaj svoj originalni fabrički zvuk i rad.
Au svaka cast ciro imas masinu samo da ti pozavidimo na njoj hehheh .
Za to nije kriv remont, vec NE SRTUCAN remont! konkretno u mom kraju se vozi min. 60% VW od toga 50% GOLF, u servisu gde sam ucio zanat radjeno je nedeljno po bar dve generalke (8-10 mesecno) samo jedan ili ni jedan VW...
A kada su u pitanju polovnjaci, niko ne zna koliko je to stvarno preslo km, naravno bez odrzavanja...
I onda nasa sirotinja kupi auto za sve pare koje ima u kuci samo da bi bio sto bolji i kada treba za redovan servis nema se, pa onda ona stara NECE VALJDA DA MU FALI..:
Jos A klasa da postane reponja.![]()
Ciro prodam ti ja ovog za te pare.Ovo je moj auto,retko kad ide po njivama ali ga zakaci ponekad,uglavnom je za "prigradsku" voznju.
Uploaded with ImageShack.us
Ciro prodam ti ja ovog za te pare.
Izvinjavam se sto sam citirao svoj post,bilo mi lakse nego da trazim druge slike.
@Cira92 slazem se sa tobom, klasika je zakon. Nikad ovi danasnji plastikanci od auta nece trajati kao starije serije automobila . Jos kad crkne nesto oko elektronike kosta djavo ipo.
Svidja mi se i 190 ali posto uzimam auto za svoju dusu verovatno ce pasti neka malo bolja 123.. Nekako me 190 ne privlaci mnogo neznam zasto mada i ona nije mlada... Nikad nisam razmisljao o kupovini tog modela..
- - - - - - - - - -
Apsolutno se slazem.. Malo bolji Mercedes 123 kosta ko Pezo 206... Sto nemogu da verujem...
Pa ja za tri godine napravim oko 100000km sa autom. Svaki, ali bukvalno svaki dan se vozi auto.... za tri godine koliko je kod mene od ozbiljnijih kvarova zamenio sam samo jedan homokineticki zglob a presao sam sa njim blizu 50 000 km. ...