fiat615
Član
Rodjak je uzeo golfa 4 1.9 tdi 2003 godiste i izasao ga je 10500 km
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema dobrih Golfova za 3000e,ima ali malo lupan,malo se trese na leru,malo trosi ulja... i dalje nema dizela bez 3700 pa na vise od 2001god.
Naravno da se ne salim,imam kuci auto star 18godina pa nema tih rupa na sedistima. Svega sam se nagledao,a kupci k'o corave koke kad njima odgovara zatvore oci samo da bi kupili auto.Evo vam malo slika,sve su slike preuzete sa sajta Mojauto.rs kriterijum pretrage je bio Golf IV do 2001god pa pogledajte malo delove sedista koje sam opisao:Čovek ima vid kao supermen može da vidi kroz bilo koji materijal,vidi neravnine na sedištu auta koji je star 11 godina baš čudno kao da je neko sedeo na njemu,ali najače zapažanje nema "aib bagove" ,pa ni jedan auto na svetu nema aib bagove samo air begove. još samo da je rekao da nema ni motor unutra. Jednostavno kad nije u pravu onda smišlja sto čuda.