Miloš D.T
Član
Nije živica.Nego DŽoni ptica feniks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju,sedi ti u Švapsku masinu pa nema sta da trokira kad je 'ladanDanas ja probao jedan Hundaji Santa Fe dizel. kad ga palim pali ko mina , ali posle dok je ladan kao da trokira u mesto , nece lepo da mu radi motor. To mi se na prvi pogled nije uopste dopalo. a sve ostalo mi se svidja na njemu. Kad se malo zagrejao posle 2km voznje posle oce lepo da pali i da radi posle paljenja. Da li je to ok na tim autima ili ne. Auto ima 100 000km.
Prijatelju,sedi ti u Švapsku masinu pa nema sta da trokira kad je 'ladan![]()
slicno se desava i meni na saxu i problem bi trebao biti sledece prirode, ili pumpa koja salje gorivo iz rezervoara, ili je u pitanju neki senzor ispod haube koji dozira kolicinu goriva koja ce biti ubrizgana. kvar koji te kosta oko 10.000 dinara, kako je meni majstor objasnio. skupljam pare za sad, pa kad skupim idem da vidim sta ce bitiDanas ja probao jedan Hundaji Santa Fe dizel. kad ga palim pali ko mina , ali posle dok je ladan kao da trokira u mesto , nece lepo da mu radi motor. To mi se na prvi pogled nije uopste dopalo. a sve ostalo mi se svidja na njemu. Kad se malo zagrejao posle 2km voznje posle oce lepo da pali i da radi posle paljenja. Da li je to ok na tim autima ili ne. Auto ima 100 000km.
Dao gegula oglas u novine,menjam juga sa kukom za stojadina za kukom
šifra: kuku meni-kuku tebi