bosanac_iz_bosne
Član
Odg: Kada niste u traktoru, vozite....
Moj rover 25
Poljoprivredno auto ford mondeo
Moj rover 25

Poljoprivredno auto ford mondeo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
he he..... elektronka ide kao 250-tka?Bubu je napisao(la):A dobar 'nabrijan' Tomos Electronic 90 ide kao ti vasi MZ-i i Jawe..![]()
![]()
slavko91 je napisao(la):Isuzu d-max 4x4 2008 god.
Bare je napisao(la):he he..... elektronka ide kao 250-tka?Bubu je napisao(la):A dobar 'nabrijan' Tomos Electronic 90 ide kao ti vasi MZ-i i Jawe..![]()
![]()
elektronka ne ide ni kao 150-tka zrela za 1. specijalu,a zivotni vijek joj nije ni cetvrtinu kilometraze koju napravi 150-tka,a kamoli 250-tke....elektronkin klip je malo veci nego od 250-tke klipic u karburatoru sto otvara smjesu zraka i goriva...
s tim svojim cudom mozes samo automatike obilazit
....
Bare je napisao(la):vozio sam elektronku,samo zuji kao aparatic za brijanje......40000km??!!ha ha ha....mozda bez jedne nule....sinko,sto je malo i vrti se na 10 000okr.....![]()
A za prsluk nisi uplationsnidza je napisao(la):Danas sam se i ja ponovio, bmw 320 d karavan 2000g sutra slike![]()