Sapatnik
Član
Фолксваген поло.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam se pre godinu dana dvoumio između DS7 i c5 aircrossa. Pobedio aircross, tako da zadnjih godinu dana vozim aircross 1.5 dizel, 130ks .Samo Renoje vozim, u dvoristu trenutno 4 komadaZa DS7 ne znam ali je C5 aircross fin autic, vozio kolegin..
Slažem se ali su oni skuplji, za taj novac pre bih uzeo džip.Licno mi se najvise svidja Scudo,Jumpy,expert .
Ko može da ti da savet za vozilo od 20 godina? Može se naći solidan ali velikoj većini je duša isterana. Jedan malo veći kvar, registracija i servis i ne vredi toliko.Kakva su vam iskustva sa minivenovima sa 7 sedišta negde oko 2005. godišta? Touran, Sharan, grand Picasso, Zafira... Računam da Opel i VW imaju više opcija za delove nove i polovne ali više volim francuze zbog udobnosti a malo me plaše njihove elktronike pa sam baš u dilemi.
Koji dizel se pokazao dobar? Jel ima u podu ostavu kao touran?Ja vozim šarane preko 10 god. Prosta mehanika, jednostavno održavanje, dosta stvari sam odrađujem.
PD motor vrlo poznat, potrošnja skromna, udobnost osrednja kao i passat, prostora koliko treba(kada se izvade 2 ili čak 5 sedišta) imam i krovne nosače gde povremeno teram po četvrt kubika građe dužine 4m.
Prednja sedišta se mogu rotirati za 180 stepeni kada se u sredinu stavi stočić i napravi mali salon, itd.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Auto od 20 godina je groblje. Možeš da mu radiš šta god hoćeš, on ima svoju cenu i to je to. Najvažnija stavka da je registrovan. Ako nije niko ga neće ni pogledati.Registraciju i servis imas i na mladj8m.