Kada niste u traktoru, vozite

Ko može da ti da savet za vozilo od 20 godina? Može se naći solidan ali velikoj većini je duša isterana. Jedan malo veći kvar, registracija i servis i ne vredi toliko.
Jbg novac će prvenstveno biti preusmeravan na druga ulaganja, automobil mi nije toliko bitan da bude što noviji, samo da je ispravan, da ima klimu i kuku, trebaju mi 7 sedišta i što više ostava za sitnice da mi se ne kotrljaju po kabini.

Ako naletiš na neki dobar, koji ti čini posao uzmi. Nisam zlonameran kad sam i ja vozio krša od 20 godina do prošle godine. Dobro otvori oči i sretno sa kupovinom.

Kakva su vam iskustva sa minivenovima sa 7 sedišta negde oko 2005. godišta? Touran, Sharan, grand Picasso, Zafira... Računam da Opel i VW imaju više opcija za delove nove i polovne ali više volim francuze zbog udobnosti a malo me plaše njihove elktronike pa sam baš u dilemi.
5008 ima verzija sa 7 sedišta...ja imam benzinca,preporuka je ipak hdi,benzinac je dosta lenj...imam i 3008 1.6hdi,odličan auto.
Neko ne voli francuze,ipak za sada nisam imao neke greške,sa elektronikom niti jednu!

5008 ima verzija sa 7 sedišta...ja imam benzinca,preporuka je ipak hdi,benzinac je dosta lenj...imam i 3008 1.6hdi,odličan auto.
Neko ne voli francuze,ipak za sada nisam imao neke greške,sa elektronikom niti jednu!
da, za njega sam zaboravio, 5008 ili c8. Jel nisu papreni delovi na otpadima? Francuzi sa 7 sedišta nisu česta pojava.

Koji dizel se pokazao dobar? Jel ima u podu ostavu kao touran?
Najbolji je navodno ASZ motor sa 130 konja, mada i onom od 115 konja ništa ne fali.
Sedišta se mogu potpuno izvaditi napolje i time se dobija mnogo više prostora a i korisne nosivosti.
Kada izvadim 5 sedišta, olakšao sam auto skoro skoro 200 kg, i toliko dobio na nosivosti.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kada ne voziš traktor voziš bicikl i to sportski sa 15 brzina turbo model ganc nov pre neki mesec kupljen samo da ograne sunce pa da rokam. Biće dobar za obilaženje njiva izmedju ostalog.

Nazad
Vrh