Sapatnik
Član
Фолксваген поло.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam se pre godinu dana dvoumio između DS7 i c5 aircrossa. Pobedio aircross, tako da zadnjih godinu dana vozim aircross 1.5 dizel, 130ks .Samo Renoje vozim, u dvoristu trenutno 4 komada Za DS7 ne znam ali je C5 aircross fin autic, vozio kolegin..
Slažem se ali su oni skuplji, za taj novac pre bih uzeo džip.Licno mi se najvise svidja Scudo,Jumpy,expert .
Ko može da ti da savet za vozilo od 20 godina? Može se naći solidan ali velikoj većini je duša isterana. Jedan malo veći kvar, registracija i servis i ne vredi toliko.Kakva su vam iskustva sa minivenovima sa 7 sedišta negde oko 2005. godišta? Touran, Sharan, grand Picasso, Zafira... Računam da Opel i VW imaju više opcija za delove nove i polovne ali više volim francuze zbog udobnosti a malo me plaše njihove elktronike pa sam baš u dilemi.
Koji dizel se pokazao dobar? Jel ima u podu ostavu kao touran?Ja vozim šarane preko 10 god. Prosta mehanika, jednostavno održavanje, dosta stvari sam odrađujem.
PD motor vrlo poznat, potrošnja skromna, udobnost osrednja kao i passat, prostora koliko treba(kada se izvade 2 ili čak 5 sedišta) imam i krovne nosače gde povremeno teram po četvrt kubika građe dužine 4m.
Prednja sedišta se mogu rotirati za 180 stepeni kada se u sredinu stavi stočić i napravi mali salon, itd.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Auto od 20 godina je groblje. Možeš da mu radiš šta god hoćeš, on ima svoju cenu i to je to. Najvažnija stavka da je registrovan. Ako nije niko ga neće ni pogledati.Registraciju i servis imas i na mladj8m.