Kada niste u traktoru, vozite

Ja ne mogu sic ugoditi nikako,probao i uske i široke i svašta samo mi paše ko na APN-u.
Imate neku preporuku?

Kad ste kod sedišta za bicikle, ja baš pre neki dan razmiščjao da turim na moj bajs neko sedište ko što je pokojni deda imao na rog i fbp biciklu, ono sa federima... Ova moderna me ubiše, a nisam neko ko puno vozi...

Pa nzm ni ja,ne razumem se mnogo u to.Nije ni meni bilo udobno kad vozim duze bicikli,obilazak njiva i slicno ,samo eto tek sad se setio da kupim ovu sticnu sa amortizerom,puno je bolje.Sediste je na moj bicikli sirine 14 cm ,i bas cu ovih dana proveriti nesto kao ovde na ovim klipovima dole koja sirina sedista bi meni odgovarala najbolje.Koliko sam gledao po netu ,ne mora znaciti bas da sire i mekse sediste je ujedno i udobnije.Sto je i meni jako cudno,nelogicno,ali eto ....Zavisi i u kom polozaju se vozi bicikli,sto si uspravnije ,tad idu sira sedista,a sto se vise naginjes napred tad idu uza sedista,koliko sam ja razumeo ....
Jbg sedista na motorima je drugi svet skroz,ne verujem da na bicikli moze ikad biti tako udoban osecaj.Najvise zbog toga sto se pomeras stalno zbog pedaliranja,plus motor uglavnom bolje amortizuje neravnine spram bicikla.

@miksan Sticna sa amortizerom. https://www.srsuntour.us/products/sp12-ncx-seatpost
Obavezno da je ovakvog tipa kao paralelogram da kazem ,ne ove sa linka drugog sto amortizuju gore-dole ,u samoj cevi.Takve ni dzabe,ne rade ni blizu amortizaciju kao ove prve.

Nazad
Vrh