Kada niste u traktoru, vozite

Starfire ni u ludilu.Guma skroz plasticna,bucna i imas samo stare zalihe tj DOT17 jer ih sad samo rade za izvoz, tj od 2018.
Pa da za izvoz su dobre a za Srbiju i vozni park koji je izbacen iz Evrope nije dobra!?!?!
Na oba auta imam Starfire 4 sezone i nista im ne fali, za nase puteve i eventualno nesto autoputa sa brzinama 120-130-140 km/h.
odlicna guma.
 
Optika radjena pre 100k km od tada nije. Ne vidim da nejednako trosi saru niti da vuce na jednu stranu. Volan stoji idealno ravno
 
Lako tebi a šta da radimo mi gde ima senzore za pritisak u gumama? Na laguni imam 205-55-16 Tigar wintere prešle su oko 80.000km i još imaju šaru nekih 4mm a ne menjaju se nikad.
 
Da se pridružim lošem iskustvu sa Starfire. Tačnije ujak ih je uzeo u dimenziji R14, gume se nenormalno brzo troše.
Kad ste već kod brendova, kakva iskustva imate sa Vikingom? Letnje gume su u pitanju.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Ne znam koja tu moze biti usteda. R16 najpremijium brend je 100e komad. Izdrzace koliko i pola auta. A jeftiniji brend je 40e komad sa sve pdv kojim verujem da moze 50k km da izgura. Kod kamiona se to radi jer predje za malo vremena veliku kilometrazu i zid gume ako je propisano bila naduvana je minimalno ostecen. Kod auta 99% menjam sto od sunca/zime/ivicnjaka/rupa stranicr gume mi se ostete i da ne bi pukla preventivno zamenim.
 
Baća Krnač koristim protektirane gume već godinama i veoma sam zadovoljan.Uzimam ih u Rumi a prosli put kada sam uzimao 195/65/15 MS guma sa novim ventilom, balansiranjem i montažom koštala 3.900 rsd.
 
Kupuješ kod Trifkovića, na ulazu u Rumu od Pećinaca, na novom kružnom toku sa magistralom Šabac-NS ?
Oni imaju sopstvenu proizvodnju...
Rahmetli ujak kupio svojevremeno sve 4 zimske, za jugića, ja bio s njim, namontirali mu odmah na licu mesta...Eno, naslednici još uvek teraju na tim gumama...Da je živ, ujak bi sigurno bio zadovoljan...😂😂😂😂
 
Od kad je krenuo ovaj minus počeo alarm da me zeza.Pali se sam noću. Inače auto je Pežo 407.Cuo sam da hoće od pada napona da se aktivira, ali meni je to nelogično jel ujutro pali lepo i ne muči se. Kontam da je akumulator ispravan.Sta bi još tu moglo da zeza, da li neki senzor ili sta vec.
Ubice me komšije, već me pitaju jel to tvoj auto zavija nocu.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
 
Контакти на акумулатору, или сензор. Или имате неког подстанара или гремлина. Мене су конкретно зезали каблови од акумулатора.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh