Škodilak ?
Kotrlja se i dalje, ali teška srca (čitaj: viša sila), a zbog posla, moradoh kupiti nešto drugo (čitaj, veće, jače, brže, mlađe, na kraju i sigurnije)...
Izbor pade na Ford Fusion, najprije zbog prostora, i imao (super) sreću pa naletim na primerak sa fabričkom atestiranom kukom, koja mi je neophodna, pa sa ovim našim gulanferima po Tehničkim pregledima nisam imao nikakve rasprave...
Sve lepo zavedeno i od strane Agencije za bezbednost saobraćaja potvrđeno onim njihovim aminovanjem...
Od prve vlasnice iz Augsburg-a, Deutschland, prve (fabričke) gume na njemu, velim...
Proizveden u pogonu Forda u Köln-u...
Švabe ko Švabe, hladne, sračunate i precizne, pa pošto mi deutsche sprache nije prepreka, uspeo sam pre kupovine da se pobliže raspitam za istoriju vozila, i odlučim za kupovinu...
Naravno, Uputstvo i Servisna knjižica išli uz njega...
Sve lepo upisano, u Knjižicu, a ja proverio mejlovima sa servisima koji su održavali vozilo...
Nije da ga hvalim, ali veruj mi da od ulaganja sam imao 2 prednje maglenke (bile polupane), plastični poklopac za vuču, gepek policu, dodatne 4 čelične felne, ratkapne i sada 4 zimske gume...
Letnji set demontiran, opran i pohranjen pod šupu...
Ni ulje, ni antifriz, ni klimu ništa pod milim Bogom nisam menjao-dopunjavao, samo sipam benzin, i teram...Kako je kod mene već 5 meseci, a prešao sam s njim već blizu 10.000 km, nije ni štucnuo, a ne da sam morao nešto da popravljam...
Tako da, moram ovih dana da odradim makar "mali" servis...
Imam vremena....
Finansijski deo, hmm, sa uvozom, registracijom i ostalim troškovima, izašao me 3.200 eura...
Ne računam ovih 20.000 dinara za 4 nove zimske gume...
Montažu nisam platio, naravno, verovatno ti je poznato da uživam u tome da odradim sam, balansiranje izašlo 800 dinara i to je to što sam platio vulkanizeru, inače, uzimaju 400-500 dinara za montažu 1 pneumatika...
Evo jedne fotke na dan 25.04.2019, taj dan sam ga registrovao u Srbiji...
![](https://i.postimg.cc/SQV1r7cG/20190425-153954.jpg)