Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stavlja se nova karkasa uglavnom se sada koristi topli postupak tj ponovno vulakaniziranje karkase od ivice do ivice.E sad kod teretnih vozila je mali brzinski indeks pa protektiranje ima smisla, kod putnickih automobila je prica vec sve to diskutabilno uoravo zbog brzinskog indeksa, koliko kvalitetnim sirovinama se rsdi protektiranje.A zavisi i od samog stanja boka i korda gume.Ali svako svoju glavu ceni onoliko koliko misli da vredi.Ček malo,da li sam ja dobro razumeo,protektirane gume na putničkom vozilu??
Kako to izgleda i koja je fora u tome?Cena?
Šta zapravo znači to "protektiranje"na putničkoj gumi?
Fabrika sigurno ne proizvodi samo za Kubu, davno bi je zatvorili da se oslanjaju samo na to trziste.Izvoze na Kubu, tako da ako je to merilo, onda ok.
Sve ide za izvoz.Starfire je ista prica kao i Mentor i Dayton ti budzet brendovi naprave bum na trzistu sezonu-dve i vise ih nema.Tako je bilo sa starfire 2016-2017 najjeftinije na trzistu i Mentor niko vise ne gleda, a bio je kao Starfire.A onda 2018 Cajka uveze Kamu i starfire ode u istoriju.Sledece godine ce Linglong da bude najbolja guma na svetu.Fabrika sigurno ne proizvodi samo za Kubu, davno bi je zatvorili da se oslanjaju samo na to trziste.
Ja sam zadovoljan ,koliko para toliko muzika a da su bas tako lose nikako se ne bi slozio.
Kolege za veliki servis skoda oktavia koji je set pametno uzeri tj koje marke.Kajis pumpa i ustalo. Hvala unapred .