MOMOSARIC
Član
Stirefire ne . Predlažem ti kelly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da za izvoz su dobre a za Srbiju i vozni park koji je izbacen iz Evrope nije dobra!?!?!Starfire ni u ludilu.Guma skroz plasticna,bucna i imas samo stare zalihe tj DOT17 jer ih sad samo rade za izvoz, tj od 2018.
Zavisi koliko prelazis. Ako imas velike kilometraze recimo 30.000 godisnje onda 2 seta. Ako se vozis po lokalu i nemas velike km, onda moze univerzlna.Dali uzeti univerzalne gume ili sezonske?
Izvoze na Kubu, tako da ako je to merilo, onda ok.Pa da za izvoz su dobre a za Srbiju i vozni park koji je izbacen iz Evrope nije dobra!?!?!
Na oba auta imam Starfire 4 sezone i nista im ne fali, za nase puteve i eventualno nesto autoputa sa brzinama 120-130-140 km/h.
odlicna guma.
Poručene BaćaBaća Krnač koristim protektirane gume već godinama i veoma sam zadovoljan.Uzimam ih u Rumi a prosli put kada sam uzimao 195/65/15 MS guma sa novim ventilom, balansiranjem i montažom koštala 3.900 rsd.