sinisa1979
Član
Kako se zove ženski volkswagen?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zive ljudi u 90-ima...Lepo sam napisao da je cena delova ako su original ista.
Ma kakav Golf i drzanje cena...smesna prica.Teca je krajem leta uzeo Golfa IV 02god 1.9tdi za Golfa full oprema za vecinu Italijana i Francuza standardna (abs,klima,centralna,servo,elektro podizaci i felne) stvarno utegnut i ocuvan auto placen 7300e u kesu + registracija i kasnije veliki servis,danas se takav golf moze za 4000-4500e kupiti da biras,a mi ovde pricamo o drzanju cene... I dalje necu da poredim(tipa da li uzeti 307 ili IV) jer smo svi subjektivni na neki nacin,ali su ovo cinjenice sto se tice drzanja cene.
Ne znam ,nekako sam navikao na golfove imao sam pre ovoga isto golfa ,i prezadovoljan sam bio ,od ovoga ne očekujem toliko,a još jedna stvar koja mi igra ulogu je ta što jako dobro drže cenu,bez da vređam ostala kola ali francuzi i italijani dosta brzo gube cenu a to ipak nešto govori.
Ma kakav Golf i drzanje cena...smesna prica.Teca je krajem leta uzeo Golfa IV 02god 1.9tdi za Golfa full oprema za vecinu Italijana i Francuza standardna (abs,klima,centralna,servo,elektro podizaci i felne) stvarno utegnut i ocuvan auto placen 7300e u kesu + registracija i kasnije veliki servis,danas se takav golf moze za 4000-4500e kupiti da biras,a mi ovde pricamo o drzanju cene... I dalje necu da poredim(tipa da li uzeti 307 ili IV) jer smo svi subjektivni na neki nacin,ali su ovo cinjenice sto se tice drzanja cene.