SeljakizGrada
Član
Nema šta da mi bude lakše,svako veruje u ono što hoće Ali treba malo verovati i u fiziku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dacia auto za malo novca, ali potrošnja je baš velika. Pogotovo benzinci. Svako koga znam ugradio je plin. I taj dizel je slab za težinu Dustera.Prije par dana krenemo dusterom bez zadnje vuče sa lakom prikolicom, do Foče potrošnja skoro 14l / 100 km. 1.5 dci, 110 konjića.
Da nisam bio u autu cijelo vrijeme mislio bih da je neko izvlačio gorivo jer sa istim autom inače prelazimo daleko veće kilometraže.
Zato sto je slabasan motor i to je za njega mucenje. Ovaj XC bukvalno samo dok pokrene prikolicu iz mesta oseti, posle da li iso 40 ili 100km/h, brise. Na 130 sa praznom prikolicom oko 2200 obrtaja drzi, na 100 sa punom oko 1700-800 obrtaja.Prije par dana krenemo dusterom bez zadnje vuče sa lakom prikolicom, do Foče potrošnja skoro 14l / 100 km. 1.5 dci, 110 konjića.
Da nisam bio u autu cijelo vrijeme mislio bih da je neko izvlačio gorivo jer sa istim autom inače prelazimo daleko veće kilometraže.
Nije, 2007mo,samo su smanjili porez na luksuz preko 2000 kubika, šta ja znam kakva je tablica... Na onom što je stariji od 20 godina a 2500 kubika, njemu se smanjila na oko 30k i tako je već više godina, za njega nije još dodatno pojeftinilo...Prešao 2 banke.