Sapatnik
Član
42+ литара стане. Корал ин л.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta ja da kažem za Ml 95l kad je skroz prazanLako je sapatniku da vozi napunjen rezervoar na yugu, tu ne staje više od 30 litara. Padat b3 70 litara rezervoar, malo bogatstvo treba
Za ovo potvrdjujem.moj kum poseduje isti auto,trosi smesno i neverovatno.al registracija sve to vrati u normalu...Ti motori su vrhunski. Kum koristi jedan Mercedes karavan s tim motorom (2148 ccm, ako se ne varam, lanac). I njemu je - mozemo reci - kombinovana potrosnja oko 5,5.
Sta ima tu da se kaze,da ti je puno i neisplativo ne bi ga vozio.Velik auto mora imati i veliki rezervoar.Veci motor normalno da i vise potrosi, jos kad je pod opterecenjem.Potrosnja zavisi od mnogo faktora,voznje,tezine samog automobila spram snage motora,aerodinamike itd.Vozim bmw 320i sa 6cl motorom i u normalnoj kombinovanoj voznji prosek mi je 9-10l benzina na 100km sto mislim da je skroz ok.Potrosnju i ne gledam,kad sam kupovao automobil bio sam svestan toga.Da mi je to smetalo trazio bih u startu manje i ekonomicnije vozilo.Šta ja da kažem za Ml 95l kad je skroz prazan
A potrošnju ne smem ni da gledam,skoro sa sve prikolicom tura po BG,Borča-Zemun-Sremčica-Batajnica po bordu 25l/100km,a inače otvoren put od čepa do čepa 14l.
Ja sam nekad vozio auto sa neispravnim plovkom, a i ne ispravnim satom za kilometražu, nit sam znao koliko imam goriva ni koliko sam prešao... Uvek sam voleo izazove..Vozio sam jedan auto na taj način 6 godina. TNG a plovak nije radio pa nisam nikada znao koliko ima benzina u rezervoaru.
A gde sam se ja to žalioSta ima tu da se kaze,da ti je puno i neisplativo ne bi ga vozio.Velik auto mora imati i veliki rezervoar.Veci motor normalno da i vise potrosi, jos kad je pod opterecenjem.Potrosnja zavisi od mnogo faktora,voznje,tezine samog automobila spram snage motora,aerodinamike itd.Vozim bmw 320i sa 6cl motorom i u normalnoj kombinovanoj voznji prosek mi je 9-10l benzina na 100km sto mislim da je skroz ok.Potrosnju i ne gledam,kad sam kupovao automobil bio sam svestan toga.Da mi je to smetalo trazio bih u startu manje i ekonomicnije vozilo.
Moj drug ima XC 60 2.4 D 163ks i mogu ti reci dobro ide, a malo trosi. Prikolicu vuce da covek ne poveruje. Auto put, prazna prikolica 600kg konstantno 130km/h u preticanjima i 140km/h. Sa teretom oko 1500 kg na toj prikolici, konstantno 100km/h, u preticanjima 110km/h. Potrosnja od cepa do cepa na mereno na 800km predjenog puta 10,3l/100km. Zavrsava poso bolje nego bilo koji kombi ili kamioncic.Šta ja da kažem za Ml 95l kad je skroz prazan
A potrošnju ne smem ni da gledam,skoro sa sve prikolicom tura po BG,Borča-Zemun-Sremčica-Batajnica po bordu 25l/100km,a inače otvoren put od čepa do čepa 14l.
Reci drugaru da odvadi malo XC skoro 2t + 1500 tereta + prikolica ~500kg dakle skoro 4t tereta sa svega 10lMoj drug ima XC 60 2.4 D 163ks i mogu ti reci dobro ide, a malo trosi. Prikolicu vuce da covek ne poveruje. Auto put, prazna prikolica 600kg konstantno 130km/h u preticanjima i 140km/h. Sa teretom oko 1500 kg na toj prikolici, konstantno 100km/h, u preticanjima 110km/h. Potrosnja od cepa do cepa na mereno na 800km predjenog puta 10,3l/100km. Zavrsava poso bolje nego bilo koji kombi ili kamioncic.
Ne bunim se ja na njegovou potrošnju ni veličinu rezervoara.Nego kao što kažeš diskutujemo.Meni je simpatično koliko su ljudi postali robovi te potrošnje.Zato kad im kažem koliko ML troši bude im lakše Al kupljen je da radi,pa dobro naplati sve toJa sam druze tako svatio tvoj post.Ako sam pogresio izvinjavam se!Prvo si napomenuo da ti je veliki rezervoar pa zatim da puno trosi.Ok ovo je diskusija pa diskutujemo.Licno se nikad nisam zalio na odrzavanje svog automobila kao i potrosnje.Ima i skupljih ima i dosta jeftinijih.Kad se kupuje auto ili ti neka masina,svako od nas zna sta kupuje i kakve troskove moze da ocekuje.Kad se kupuje ime i brend normalno je da to nosi svoju cenu,no na to nas niko nije naterao sami smo tako odlucili.Zato mi je glupo kad se potencira kako auto od par hiljada kubika trosi mnogo,skupa mu registracija ili odrzavanje.
Nema sta da odvadi. Zajedno smo krenuli na put i zajedno dosli tako da sam se licno uverio. Teret oko 1500kg, prikolica tacno 600kg i XC 60 po saobracajnoj oko 1800kg.Reci drugaru da odvadi malo XC skoro 2t + 1500 tereta + prikolica ~500kg dakle skoro 4t tereta sa svega 10l