AcA OPEL
Član
Mozes i da se raspitas za svaki slucaj na nekom tehnickom pregledu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je bio normalno registrovan onda važe dva meseca nakon isteka registracije. Ako je bio registrovan na manje od 12 meseci onda važe godinu dana nakon isteka registracije.Da li zna neko, da li je za moped isto pravilo kao za ostala vozila, rok za registraciju dva meseca od isteka bez menjanja tablice ili je nesto drugacije..?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ja imam alltrack-a sve je isto osim opruge-amortizeri ovo ostalo sve isto u nuluTaj A6 je nalik alltrack pasatu.
I ja sam se mislio za altrack, ali em su retki, em skupi, a ipak je povišeniji od običnog pasata a niži od tiguana i sličnih. Plus mislim da je održavanje osetno skuplje od običnih pasata.
Allroad je pocetak 200x a alltrack je tek 2011 ili 2012 a kod passat su oprugeIz ove perspektive mog citiranog posta ispada da je audi kopirani pasat. A6 audi allroad je prvo napravljen, i koliko znam on imahidraulične podizače mesto opruga. To kada je neispravno zna prilicno da isprazni novčanik.
Kolika je potrosnja kada nisi zadovoljan? Kod mene na jeep patriotu je taj motor , prosek 6,5 lit imajuci u vidu koliki je auto mislim da mu je potrosnja superMoj je 09, 4×4,neki japanski automat sa 6 brzina.
Kupljen sa relativno malo kilometara a i sad nema nesto preterano (165000).
Mozda za nijansu veca potrosnja od ocekivane al nije strasno.
Odrzavanje i servis kao i na svakom drugom vw.
Sve u svemu ja sam zadovoljan sa njim.
Jedino mozda opet za nijansu manji gepek za cetvoroclanu porodicu.
Bio sam zagrijan za kupovinu takvog Volva, sa vana izgleda stvarno lijepo i 4x4 je što me je privlačilo, ali kada sam probao nekako je jako bučan unutra, motor kao da je odma tu kod mjenjača, baš se dosta čuje. Takođe nema nešto ni mjesta previše, očekivao sam malo više. Ali generalno kome to ne smeta, dobar auto. To su bile one prve serije oko 2010. godine. I preporuka je D5 motor, 2.4 dizel, dobro su se pokazali.Da li ima neko Volvo XC60 i kakva su mišljenja i iskustva.
Ispod 8 sanse nema, dal grad dal otvoreno.Kolika je potrosnja kada nisi zadovoljan? Kod mene na jeep patriotu je taj motor , prosek 6,5 lit imajuci u vidu koliki je auto mislim da mu je potrosnja super