Kada niste u traktoru, vozite

Има колега генерално задовољан али има неких делова који су нереално скупи. Мислим да је рекао да је радио предњи трап.

Gledajte nešto za čega ima delova u svakom momentu.Tetak kupio Mahindru, sve u redu dok se nešto ne iskundači.Delova nigde, samo po porudžbini i onda se čeka a cena da se naježiš.Pumpu za vodu je čekao 40 dana.

Sad ti je registracija pojeftinila, 2.5-3.0 oko 70 000. Sto nije ni jeftino ali nije ni katastrofa.

Nego sta fali R5 TDI-u, svi ih kude ali niko ne zna da mi kaze sta je konkretno problem ?

BMW X3 nije los, lepo se vozi, 2.0 motor tako da nije reg. skupa i 4x4 moze izvuci iz nekih nezgodnih situacija, naravno nije kao veci SUV-ovi ali sluzi svrsi
X3 je robija za održavanje.

@milovan vrsac A sad se setih, sta mislis o A6 allroad (C6) 3.0? Kad krenes na Taru dignes, kad si na autoputu mislim da se spusti nize od A6. Ne znam koliko moze da se podigne, nije pravi terenac, ali mozda moze da ti zavrsi posao. I kakav je taj sistem sa jastucima za odrzavanje.

To nisam ni znao da ima A6,mislio sam da samo ima Tuareg od WV-a.
Skup mi je A6. Ne bi uzimao auto stariji od 2014.
Passat mi je 2009. Kad bi uzimao auto,gledao bi bar za 5 god da podmladim.

Taj A6 je nalik alltrack pasatu.
I ja sam se mislio za altrack, ali em su retki, em skupi, a ipak je povišeniji od običnog pasata a niži od tiguana i sličnih. Plus mislim da je održavanje osetno skuplje od običnih pasata.

I onda kazu Folcika precenjena. Sve na kraju dodje na svoje-na ćupriji se uvek plati
Imali su i oni svojim promasaja.
Da su Pezo ili Fiat napravili onakve pehove kao oni sa svojim motorima (2.5 TDI V6, 2.5 TDI R5 PD, 2.0 TDI PD, i da ne zaboravimo 1.9 TDI onaj od 105ks sto iz cista mira izbaci klipnjacu kroz blok) - smatrali bi se djubretom neopevanim, s razlogom. Ali vagenu se sve oprasta...

Возио сам ја недељу дана МЛ 320ЦДИ и на отвореном путу тестиран (ауто пут) при брзини од 120кмч потрошња се није кретала више од 8,5л/100км...тест рађен у оба правца на путу дугом од око 420км...тамо и назад до чепа сипан резервоар...Да троши у граду око 12-13л/км али ако има старт стоп систем иде то доле...

Свако прича другачије, тако су исто и за 2,2 причали свашта, а ја видим са 7Г троником колико потрпоши код мене...ја презадовољан...да трубим о потрошњи више нећу....
Ml u gradu nikako da spadne ispod 15 :D za otvoren put nisam merodavan jer uvek vuče prikolicu.

Imali su i oni svojim promasaja.
Da su Pezo ili Fiat napravili onakve pehove kao oni sa svojim motorima (2.5 TDI V6, 2.5 TDI R5 PD, 2.0 TDI PD, i da ne zaboravimo 1.9 TDI onaj od 105ks sto iz cista mira izbaci klipnjacu kroz blok) - smatrali bi se djubretom neopevanim, s razlogom. Ali vagenu se sve oprasta...
Друже кад споменеш 1.9 тди 105 кс,устани,немој да седиш у том моменту. Такав у голфу 4 има 500 000 на сату,само је уз редован сервис, пумпа горива промењена. Да си рекао 1.6 па ајд.

Pricamo o golfu 5 i Passatu B6, ne Golfu 4. U 4-ci ne postoji verzija sa 105 ks.
Konkretno oznake BXE i BLS, s tim sto kod BLS-a je manje izrazeno. BKC je valjda dobar.
Naravno ne desava se svakom, 90+% nema problema. Ali dovoljno cesto je da se za taj problem i te kako zna. Pogotovo je sramotno s obzirom da prethodnik nije imao tih problema.

Sve verzije koje idu u Golf 4 i B5 su dobre, bez obzira da li se radi o PD (100,115 i 130ks) ili VE-pumpi (90,110 ks).

Извукао си се :haha: Шалу на страну,управу си,овај је 101кс у папирима,и стварно то је мотор потрефљен само тако.Мада нисам чуо да се то дешавало ни на голф 5 и сл,иако се мени голф 5 никако не свиђа из других разлога. Сматрам да после 4,голф иде само низбрдо.

Ne bi se slozio.. Vozio sam se u Golfu 7 nedavno i ide lepo nizbrdo ali ide i uzbrdo samo tako.. I dalje jedan od ozbiljnijih automobila u klasi po meni..

Nazad
Vrh