Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel jedino ti voziš auto kada sipaš do čepa?Potrosnju gledam isključivo na pumpi, pošto uvek sipam do čepa i resetujem kilonetražu. Vozim umereno, po propisima.
A golf 2 običan dizel imao sam potrošnju 5 litara samo vozač u kolima.
Mene je jako lepo poslužio Passat B6 2006 godište sa tim 1,9 TDI, 105ks, vozio sam ga 10 godina i nikad sa njim nisam imao problema sem turbine koja se raspala jer sam ga čipovao posle 6-7 godina vožnje kad je već malo dosadio.... Kupio ga sa 120.000km a prodao sa 295.000km pre 3,5 godine. Čujem se povremeno sa vlasnikom, sad auto ima oko 380.000 i još uvek mu ništa ne fali...Imali su i oni svojim promasaja.
Da su Pezo ili Fiat napravili onakve pehove kao oni sa svojim motorima (2.5 TDI V6, 2.5 TDI R5 PD, 2.0 TDI PD, i da ne zaboravimo 1.9 TDI onaj od 105ks sto iz cista mira izbaci klipnjacu kroz blok) - smatrali bi se djubretom neopevanim, s razlogom. Ali vagenu se sve oprasta...
Kolega napisi utiske u voznji sa S-maxS max 2007 god. 2.0-103kw ima 203000 kmi prosečna potrošnja po lokalu 7-7.5l sa sedam sedišta![]()
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока