Kada niste u traktoru, vozite

Ja kad udjem na kalkulator za 2999 kubika nema nista ispod 120000din.
Kazu da pucaju bregaste,stradaju lezajevi na radilici itd.kaze mi majstor koji je radio 7 godina u WV,bezi od tog motora.
X3 je mali za porodicu i duza putovanja.

Ja kad udjem na kalkulator za 2999 kubika nema nista ispod 120000din.
Kazu da pucaju bregaste,stradaju lezajevi na radilici itd.kaze mi majstor koji je radio 7 godina u WV,bezi od tog motora.
X3 je mali za porodicu i duza putovanja.
Nisu azurirani kalkulatori, od januara je manje. Za Touareg V6 tdi 2009. godiste je po kalkulatoru 70 000 din, a i na polovniautomobili . com imas kalkulator koji je poprilicno tacan pod uslovom da su podaci u oglasu tacni, on pokazuje 74 000 din za isti auto.

Za X3 sam i ja mislio da je mali dok nisam seo u njega, licni utisak je da ima mesta skoro kao u recimo MB E klasi. Pricam o modelu E83 2006. godiste

Ja sam je samo vozio, 2.5 dizel. I to od ovog druga sto je kupio daciju. Pre mesec dana je prodao nekom nasem kolegi u V. Plani, bas sam se nadao da ce se neko pohvaliti ovde. Extra ga sluzio, uvezo iz CH. Kod nas mislim da je samo semering menjao jer je vlazila na lameli, a taman se spremio za ceo set... Ostalo nikakvih problema.

Ja sam imao rav4 iz 2007 mislim da je taj model isao od 2006 do 2013 ne mogu rec da je to ne kvalitetan auto, al je odrzavanje jako skupo npr ja sam prednji lezaj tocka platio 250 uglavnom sto god je njoj za popravak bilo, bilo je skupo bio je u njoj 2.2 dizel motor i potrošnja je bila oko 9,10 l na kraju sam je zamijenio za tiguana 4x4 2.0 tdi 2011 i preprodio se na svim poljima, i ja vise nikad ne bih uzeo japanca jesu kvalitetni al. To se popravak ne moze naplacat

Ja sam imao rav4 iz 2007 mislim da je taj model isao od 2006 do 2013 ne mogu rec da je to ne kvalitetan auto, al je odrzavanje jako skupo npr ja sam prednji lezaj tocka platio 250 e uglavnom sto god je njoj za popravak bilo, bilo je skupo bio je u njoj 2.2 dizel motor i potrošnja je bila oko 9,10 l na kraju sam je zamijenio za tiguana 4x4 2.0 tdi 2011 i preprodio se na svim poljima, i ja vise nikad ne bih uzeo japanca jesu kvalitetni al. To se popravak ne moze naplacat

А у јбт шта си сад казо🤣...Чекај јел си озбиљан или се зајебаваш???
Мртав озбиљан....

За џипове/пикапове ко их мерка све испод 3.0 мотор је један обичан промашај, ти мотори су кратког века...

Ја меркам мецана МЛ 2015/16 годиште, 3.0 дизел...

Taj sto vozi GLE ima za naftu,registraciju i briga ga koliko trosi

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

E tu spremi 15l/100km. Rodjak ima GLE 2018 godiste 3.0 dizel motor, umerena voznja i prosek 16l.

Возио сам ја недељу дана МЛ 320ЦДИ и на отвореном путу тестиран (ауто пут) при брзини од 120кмч потрошња се није кретала више од 8,5л/100км...тест рађен у оба правца на путу дугом од око 420км...тамо и назад до чепа сипан резервоар...Да троши у граду око 12-13л/км али ако има старт стоп систем иде то доле...

Свако прича другачије, тако су исто и за 2,2 причали свашта, а ја видим са 7Г троником колико потрпоши код мене...ја презадовољан...да трубим о потрошњи више нећу....

2.2 cdi odlican motor. Imao w210. Kasnije uzeo bmw f34 i prodao, nula u odnosu na mercedesa. Vrćam se na mecku kad naleti neki dobar ml.

2.2 cdi odlican motor. Imao w210. Kasnije uzeo bmw f34 i prodao, nula u odnosu na mercedesa. Vrćam se na mecku kad naleti neki dobar ml.
2,2 је одличан мотор, али имали су доста проблема са мотором ОМ651 прве серије рађен од 2009-2012. године, када је на мотору рађен ај да кажем мини рестајлинг, так ода су неедостаци отклоњени....од 2012 године па до краја тог мотора 2016. годне су били фанастични...У МЛ се могу наћи и 2,2 набријани до 215кс, иде то лепо и њега сам возио, алиу опет кажем треба тражити ко хоће тај мањи мотор ауто од 2012-13 на овамо...ја сам лично за 2,9 у МЛ није толико већи потрошач од 2,2 на отвореном чак је егал по потрошњи, у граду срче, али пошто се ја не возикам по граду нити живим у некој џунгли 2,9 је одличан избор...Видећу на лето да се запуцам до кумашина у Хановер, па да тамо видим шта има у понуди, па можда падне понова у виду њега...

Nazad
Vrh