Kada niste u traktoru, vozite

Ja danaas prvi put probao automatsko parkiranje tacan u milimetar,malo nezgodno sto mota sam volan ali dobra stvar....
@galicije83 znam da volis samo mecane ladje velike

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Uu ova nova Toyota bomba kako izgleda...mada i Isuzu D max nije los ona nova generacija

Sve je to lepo ali i skupo za mene. Videcemo jos,nije nista hitno. Ali za sad najrealnije deluje aamarok,navara,kia sorento ili passat alltrack

Meni je Pezo 5008 lep al je i skup. Danas sam bas registrovao opel insigniu 2.0 33.000din. Do 40.000din mi je neka realna registracija, a sve preko preterivanje, svako ima svoje misljenje.

Komsija kupio 5008 peugeot 2010 god ja mislim da je dao 6000e

@geci Bio u salonu gledao Tiguana sa exlusive opremom jaka cena jeste ali kad sam video R line jeste da je preko 40k zaljubio se odmah..sve je drugacije na njemu....

Ma meni je passat b8 vrh vrhova,samo mi je problem zbog Tare,sad kad sam bio sa B6,sneg je bio 1m,i nisu uspeli put bas nisko da ociste,i onda se nahvata sneg od ispod po zastitnoj plastici,braniku,onda po onim obodima oko blatobrana i to onda zaledi i jos se smanji klirens i onda kaci svuda a po takvom minusu plastika puca kao staklo. Inace meni od passata ne treba bolji auto,tu ne WV dao sve od sebe,vozio sam b5.5 i presao 100000km sad ga vozi moj brat,sa b6 sam presao 50000km i stvarno uzivam u voznji istog,motor bas snazan,mesta na pretek,dobre kocinice,ma sve bez greske.

Ma meni je passat b8 vrh vrhova,samo mi je problem zbog Tare,sad kad sam bio sa B6,sneg je bio 1m,i nisu uspeli put bas nisko da ociste,i onda se nahvata sneg od ispod po zastitnoj plastici,braniku,onda po onim obodima oko blatobrana i to onda zaledi i jos se smanji klirens i onda kaci svuda a po takvom minusu plastika puca kao staklo. Inace meni od passata ne treba bolji auto,tu ne WV dao sve od sebe,vozio sam b5.5 i presao 100000km sad ga vozi moj brat,sa b6 sam presao 50000km i stvarno uzivam u voznji istog,motor bas snazan,mesta na pretek,dobre kocinice,ma sve bez greske.
Onda Pasaat b8 alltrack i zavsio si posao ako neces nekog Suv-a

Tuareg je odlican ali svi kazu da su 2.5 motori katastrofa,a 3.0tdi je 1000e registracija,gume minimum 18cola,skupa guma a i potrosnja sa njom minimum 15L.
Kad bi uzimao sa vecom kubikazom od 2.0,onda bi gledao da bude nesto sto moze na teretno da ide,kao sto je Nissan Navara.
Navikao sam na komfor u passatu karavanu i skoro sam se vozio u Audi Q5,sve je to lepo ide po neociscenom snegu ne oseca,ali dzaba kad ima mali gepek i malo mesta na zadnjoj klupi.
Sad ti je registracija pojeftinila, 2.5-3.0 oko 70 000. Sto nije ni jeftino ali nije ni katastrofa.

Nego sta fali R5 TDI-u, svi ih kude ali niko ne zna da mi kaze sta je konkretno problem ?

BMW X3 nije los, lepo se vozi, 2.0 motor tako da nije reg. skupa i 4x4 moze izvuci iz nekih nezgodnih situacija, naravno nije kao veci SUV-ovi ali sluzi svrsi

Nazad
Vrh