galicije83
Član
Јебо ауто испод 2000 кубика....а и стипске које гледају да уштеде 30-40 000 дианра при регистрацији годишње...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ozbiljan 100% za ovo sto napisao,vozi samo mecane preko 2000 kubikaА у јбт шта си сад казо...Чекај јел си озбиљан или се зајебаваш???
Ja sam prezadovoljan zato kazem sledeci je tiguan ipak vuce me na SUV nestoPasat je isto super kad pogledas kvalitet, cenu registracije, kako ide, potrosnju i ostalo.
Isto misljenje za tiguana r-line imam@milovan vrsac Mi uzeli vw Passata B8 i ja sam odusevljen prostorom koji ima i autom u celini...
Nego opet me vuce na SUV nesto tako da vw Tiguan je sledeci R line
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Onda Pasaat b8 alltrack i zavsio si posao ako neces nekog Suv-aMa meni je passat b8 vrh vrhova,samo mi je problem zbog Tare,sad kad sam bio sa B6,sneg je bio 1m,i nisu uspeli put bas nisko da ociste,i onda se nahvata sneg od ispod po zastitnoj plastici,braniku,onda po onim obodima oko blatobrana i to onda zaledi i jos se smanji klirens i onda kaci svuda a po takvom minusu plastika puca kao staklo. Inace meni od passata ne treba bolji auto,tu ne WV dao sve od sebe,vozio sam b5.5 i presao 100000km sad ga vozi moj brat,sa b6 sam presao 50000km i stvarno uzivam u voznji istog,motor bas snazan,mesta na pretek,dobre kocinice,ma sve bez greske.
Sad ti je registracija pojeftinila, 2.5-3.0 oko 70 000. Sto nije ni jeftino ali nije ni katastrofa.Tuareg je odlican ali svi kazu da su 2.5 motori katastrofa,a 3.0tdi je 1000e registracija,gume minimum 18cola,skupa guma a i potrosnja sa njom minimum 15L.
Kad bi uzimao sa vecom kubikazom od 2.0,onda bi gledao da bude nesto sto moze na teretno da ide,kao sto je Nissan Navara.
Navikao sam na komfor u passatu karavanu i skoro sam se vozio u Audi Q5,sve je to lepo ide po neociscenom snegu ne oseca,ali dzaba kad ima mali gepek i malo mesta na zadnjoj klupi.