Kada niste u traktoru, vozite

Mene interesuje porodicni auto ali da ima 4x4 i da je visok,ne bi vozio po njivama,ali treba mi kad idem zimi na Taru,gde zna da bude 1m snega,a isto tako da mogu i da odem sa njim na more ko čovek. Ovi zapadnjaci su posteno skupi

Pogledaj nešto ovako kao što sam ja sad skoro uzeo:

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19368320/kia-sorento-20-crdi?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Samo ovaj 2.0 motor a ne 2.2 i kupljen nov u Srbiji

Land Cruzer je preskup za mene,cuo sam sve pohvale za taj dzip,kazu da Rav4 nema nikakve veze sa njim. Budzet bi bio od 10-15000.
Passati Alltrack su odlicni,ali jedino sto su dosta nizi i kad legne na sneg,dzaba mu 4x4

Amarok ili outlander dok ja bi onda pre tiguana gledao ili Q5

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Amarok verujem da je extra.
Tucson ovaj noviji kad su izlozili na sajmu pre par godina,pocepalo mu se sediste za tih 7 dana sto su posetioci ulazili.😀

Cije motore ubacuju?
Ovo deluje dosta ozbiljnije nego Sportage

Mazdini motori CRDI.
Jeste veći je i ozbiljniji i za teren od Sportage jer ovaj ima šasiju.
Ćale ima Sportage već 9 godina a ja Sorenta ovakvog 2,5 meseca :osmeh:

U ovog Sorenta možeš boga oca da potovariš, ima visok klirens i velike gume, 150 konja dovoljnih i 400Nm obrtni moment.
Potrošnja je nešto što me kod njega najviše oduševljava. Gradska vožnja prosek na 100km maks oko 8l, međugradska oko 100-120 vožnje krstarenja oko 5.3-5.7l, a kombinovana u zimskim uslovima mi se kretala oko 7 l.

Ako bi bio budzet 1/8 od pomenute preporucio bih Renault Scenic 4x4. 2 poznanika koriste. Jedan bas extremno. Drugi auto je "dignut" sa oko 100 na oko 140, i ne okrece se...

Dobro ovde je jedan ovl. serviser... Inace i Duster 4x4 (mislim da je pogon nissanov 4x4) je takodje ok resenje. Mada mislim da za kolegu su oba resenja premala za duza putovanja...

Cini se da je mali. Prosle nedelje sam bio sa drugom da ga preuzme za firmu. 16400 + pdv. Da mi juce golf 2 nije prosao na tehnickom ja bih uzeo za moje matorce. Od ove cene izbacio bih 4x4, alu felne, multimediju i led svetla, sta ce to njima :D i sigurno bi bio manje od 15000. 1.5 dizel je u pitanju. Iznenadio sam se kako ide... Novo je NOVO. Ili neki pikap, sto veci motor, da bar usteda na registraciji bude veca. Opet prednost ima ako je gazdinstvo u pdv.

Kome treba 4x4 za bezpuća po planini treba i da uzme neki ozbiljan 4x4,a ne ove konfekcijske brojeve koje služe da ljudi iz grada lakše pređu preko mokrog lišća na asfaltu..
Duster, da sposoban je, ali brate ja bi u njemu bio jako nesrećan, tako tužan i ne udoban auto, zadnje sedište ko klupa u 52ki..
Touareg recimo?

Velika je potraznja za njima, kad malo bolje zagledas puno firmi ih vozi. Sledeca isporuka im je za avgust ako sada narucis. Ovo sto je on uzeo nije mogao mnogo da bira, naruce nekoliko auta visak (uzmu ljudima l.k. jer isporucuju samo ko je narucio) i kazu da prodaju bez problema jer se ljudima ne ceka. Njemu je radnik izrazio zelju da mu se vozi bas taj auto, i ovaj birao od 3 koja su ostala.

E dobro me potseti. Ima dobar tuareg, iz CH. 3.2 na metan. Kaze voznja dzabe. Jedino registracija oko 1000e (trazi invalida). Ali to jos malo pa punoletno...

Duster je nazad prilično mali. Bar za čovek od 190 cm, koliko otprilike imam ja. Pa ako su deca u srednjoj školi, onda tu innema previše mesta. A pre 3 do 4 nedelje se jedsn lovočuvar na našem terenu zaglavio sa dusterom. Laže da je kao putnički auto, tu bi se niva izvukla, kaže on.

Kome treba 4x4 za bezpuća po planini treba i da uzme neki ozbiljan 4x4,a ne ove konfekcijske brojeve koje služe da ljudi iz grada lakše pređu preko mokrog lišća na asfaltu..
Duster, da sposoban je, ali brate ja bi u njemu bio jako nesrećan, tako tužan i ne udoban auto, zadnje sedište ko klupa u 52ki..
Touareg recimo?
Tuareg je odlican ali svi kazu da su 2.5 motori katastrofa,a 3.0tdi je 1000e registracija,gume minimum 18cola,skupa guma a i potrosnja sa njom minimum 15L.
Kad bi uzimao sa vecom kubikazom od 2.0,onda bi gledao da bude nesto sto moze na teretno da ide,kao sto je Nissan Navara.
Navikao sam na komfor u passatu karavanu i skoro sam se vozio u Audi Q5,sve je to lepo ide po neociscenom snegu ne oseca,ali dzaba kad ima mali gepek i malo mesta na zadnjoj klupi.

Nazad
Vrh