Kada niste u traktoru, vozite

Reno Espace.Brat ga ima,rezervar je oko 100 lit.

Audi 100 c4 2.5 tdi ima 80 litara npr a ogromne rezervoare imaju Američka pickup vozila , npr neki novi Fordov pikap neznam tačno kako se zove , nešto "F tip " tako nešto ima čak sa 180 litara .

Mislim da je 2006.godiste.Brat je par puta sipao u njega preko 80 lit pa pretpostavljam da je blizu stotke zapremina.

Audi b4 karavan oko 80, mozda i malo preko stane.. inace sam morao teska srca da ga prodam da bih kupio pasata b3, bas iz tog razloga sto tebi treba, staje 97l tacno.
1.8, 90ks, plin, ide lepo evo vec treca godina, vukao trajlericu sa nekim manjim teretom, svi zivi voze, od ukucana do radnika, ko stigne.. bas zahvalan auto, topla preporuka, inace ovog kad sam nasao bio je ocuvan dosta iznad proseka za te godine, bile su slike kad sam ga uzeo nisam sig da l' u ovoj temi...

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Audi b4 karavan oko 80, mozda i malo preko stane.. inace sam morao teska srca da ga prodam da bih kupio pasata b3, bas iz tog razloga sto tebi treba, staje 97l tacno.
1.8, 90ks, plin, ide lepo evo vec treca godina, vukao trajlericu sa nekim manjim teretom, svi zivi voze, od ukucana do radnika, ko stigne.. bas zahvalan auto, topla preporuka, inace ovog kad sam nasao bio je ocuvan dosta iznad proseka za te godine, bile su slike kad sam ga uzeo nisam sig da l' u ovoj temi...

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
[/QUOTE]
Jel i na dizelu ista zapremina rezervoara?

Nazad
Vrh