Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se Nivom vozim svuda.U jesen kada repa izadje iz atara a treba obici psenice i glodare,najcesce bi pozeleo neki tenk sa gusenicama da imam.
Личи. Ал' може комбинација као код мене: његов мотор у Лајки.Samo golf 2,dizel i podignes zadnji kraj i dobre kramponke gume,prolazi i gde Niva ne moze...
Ja kad bi mogao , kupio bi Ford Rendžera 2.2., mislim da je najlepšsi a i cenovno najpovoljniji, a ako neko zna da pravi Pik-kapove onda bi to trebalo da bude Ford
Kakav je Hyundai Santa Fe do '04 god ? Cenovno je slican Land R.
Jel to kao Vojin?Ja kad bi mogao , kupio bi Ford Rendžera 2.2., mislim da je najlepšsi a i cenovno najpovoljniji, a ako neko zna da pravi Pik-kapove onda bi to trebalo da bude Ford
Da, samo što je novi model još lepšiJel to kao Vojin?
Mislim da ti je bolje uzeti Tucsona. Santa F je teska I mislim da je slab taj 2.0 motor u njoj.
Mislim da ti je bolje uzeti Tucsona. Santa F je teska I mislim da je slab taj 2.0 motor u njoj.