RatkoPa
Član
Uzmes Sorento i bog da te vidi,Rover nemoze vodu da mu nosi na terenu.....
Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Видиш из одговора шта се вози по равнициа нзнм какви су,овде у околини нисам нешто видео да га неко вози.
Ако је Ленд ровер онда Дифендер. Фрилендер за њега играчка.Ja ne znam koji je kakav na terenu nisam se ni vozio ni u jednom od ta dva. Prenosim sta su mi rekli.
А и набавна цена и одржавање.Pa na dzipijadama su uglavnom Nive nenadjebive tako da onda i ne treba da menjam auto.
Ако је Ленд ровер онда Дифендер. Фрилендер за њега играчка.
Za njive iskljucivo Range Rover Sport
То стоји. И ја њиву у Панчеву обилазим Цитроеном а ортак Мечком ал' воћњаке у Гроцкој обојица Нивама.Ja ne ne znam kakvi su vasi atari i njive ali kod mene mozes sa svakim autom u svaki deo atara da prodjes bez problema,
Слаба понуда, јака цена, треба променити мотор. Али возе се, има их. А најбоље кад их офарбају у црвено и сл. Не стоји му брате! Строго смбKada su vam putevi takvi do njiva, uzmite brate na vojnom otpadu pinzgauera, nema gdje ne moze proci, na banderu se penje. Provjereno.![]()