Kada niste u traktoru, vozite

Kadet i prva verzija Astre nisu imali pocinkovanu limariju. Od druge verzije Astre pa na ovamo imaju. Tako da je to sada isto sve. Jedino sto za VW dajes vise novca.

Sova нека то син освешта како треба,и што пре... :) а ту плаву двојку,мсм да сам негде видео...
Kod Zeljka tokara, a i sin je do prije neki dan svrljao svugdje. Cim je stavio tablice sin je to.... mislim ovo oko vjerskih obreda.

Kod Zeljka tokara, a i sin je do prije neki dan svrljao svugdje. Cim je stavio tablice sin je to.... mislim ovo oko vjerskih obreda.
Да тамо....Ако нека га хвала Богу за то и служи,да је хтео нешто само да има од тачке А до тачке Б био би добар и Југо..

Da li je neko skoro atestirao kuku na automobilu? Koliko je koštalo? Kakva je procedura?
Bio sam danas do Fakulteta tehničkih nauka da se raspitam za kuku. Priča je sledeća: svaka nova kuka koja se ugradi kod nas može da se koristi, kao i svaka kuka koja je ugrađena u inostranstvu i stigla je zajedno sa polovnjakom a ima pločicu na sebi (slovo E treba da bude u krugu ili kvadratu na pločici). Sve ostale kuke ne smeju da se koriste i ne mogu da se atestiraju. Izvinjavam se kolegama ako sam uneo pometnju u priču vezanu za ovu temu. :ppozdrav:

Bio sam danas do Fakulteta tehničkih nauka da se raspitam za kuku. Priča je sledeća: svaka nova kuka koja se ugradi kod nas može da se koristi, kao i svaka kuka koja je ugrađena u inostranstvu i stigla je zajedno sa polovnjakom a ima pločicu na sebi (slovo E treba da bude u krugu ili kvadratu na pločici). Sve ostale kuke ne smeju da se koriste i ne mogu da se atestiraju. Izvinjavam se kolegama ako sam uneo pometnju u priču vezanu za ovu temu. :ppozdrav:
A treba li atest za kuku? I to slovo E, da li udaraju inzenjeri sa fakulteta ili je fabricki na kuki?

Da li neko ima iskustva sa vw Kombijem T3 Syncro, putničkim.
Razmisljam da prodam pasata karavana koga sada koristim kao "drugi auto" i da kupim ovaj kombi, računam da bi bio dobar i za poljoprivredu, planinarenje i za lov i ostale prirodne aktivnosti.
Ako neko ima ovakvo auto volio bi da da svoje mišljenje.
Pozdrav.

To je dobar auto, ali ako ti netreba toliki razmisli o Sharanu.
Imas i 4x4 varijantu, prostran, udoban, lepo se sedi u njemu, lako se odrzava.
Motor TDI PD odlican itd..

Ma imam audija 4 i njega vozim, ovo bi mi više služilo za lova i da mi ga nije žao vozat po ovim našim brdima poljima i sl.
Nema kod nas ni jedan taj 4x4 pa me interesuje je li to sklono kvarovima i to.

Može li neko da mi odgovori kakva je potrošnja kod pežoovih 2,0 hdi motora od 66 kw, ako neko vozi 306, 307, 406 ? Da li je neko testirao tako da naspe pun rezervoar, pređe par stotina km pa onda dopuni,to je po meni najrealnije a ne ono što kompjuter pokazuje.

Može li neko da mi odgovori kakva je potrošnja kod pežoovih 2,0 hdi motora od 66 kw, ako neko vozi 306, 307, 406 ? Da li je neko testirao tako da naspe pun rezervoar, pređe par stotina km pa onda dopuni,to je po meni najrealnije a ne ono što kompjuter pokazuje.
Ja imam na Xantiji taj motor, potrosnja kod mene je oko 5-6l. Od slabih tacaka im je remenica na radilici i oce set kvacila da crkne na oko 200k km. Inace izvaredni motori ti od 66kw i veoma elasticni moj ima 280k km, josuvek sipam sintetiku u njemu i 20k km ne vadim sipku za ulje do sledeceg servisa.

Poslato golubom pismonosom

Vozim pezoa 306 2.0 HDI. Potrosnja od 4.5-6l.

- - - - - - - - - -

Ja imam na Xantiji taj motor, potrosnja kod mene je oko 5-6l. Od slabih tacaka im je remenica na radilici i oce set kvacila da crkne na oko 200k km. Inace izvaredni motori ti od 66kw i veoma elasticni moj ima 280k km, josuvek sipam sintetiku u njemu i 20k km ne vadim sipku za ulje do sledeceg servisa.

Poslato golubom pismonosom

Izbegavaj koriscenje klime i zaboravices kada si remenicu zamenio.

Ja imam u fiat scudu taj motor, doduse u saobracajnoj pise 69kw, ali je motor identican kao i taj od 66, ne znam odakle im ta tri kw. Trosi 5-6 litara kako je kolega napisao zavisi od vozaca i puta. Pre 2 meseca sam sa 42litre presao 780km od toga je bilo oko 400km auto puta ostalo voznja po selima. U jednom pravcu smo bili nas trojica u kolima, a u povratku nas trojica i 8 teladi (sisavcadi 60-70kg). Racunoj da je i scudo tezi oď pezoa 306,307... Sto se motora tice i od mene sve pohvale. Moj je presao oko 450 000 od zamene do zamene ulja ne potrosi ni grama. Poteze solidno nije za trke, ali osnovne potrebe zadovoljava. Mogu reci da natovaren ide isto kao i prazan. Doduse ja imam teretni menjac, kraci su hodovi pa se mozda zato ne oseti toliko.

Nazad
Vrh