Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa obzirom da je skorije registrovan a6 2.5 tdi,2002 godiste,132 kW gde me je izaslo 51000 dinara,a mnogo jaci i mladji auto,ovo mi dodje puno.Pa nije mnogo, prosečna plata u Srbiji je 500e, to mu dođe oko trećine plate![]()
Kod Zeljka tokara, a i sin je do prije neki dan svrljao svugdje. Cim je stavio tablice sin je to.... mislim ovo oko vjerskih obreda.Sova нека то син освешта како треба,и што пре...а ту плаву двојку,мсм да сам негде видео...
Pozeljno je da oeveracica bude crna.Kod nas se ta rabota zove overavanje.![]()
Dobro je iz vise razloga.Protiv uroka.
Да тамо....Ако нека га хвала Богу за то и служи,да је хтео нешто само да има од тачке А до тачке Б био би добар и Југо..Kod Zeljka tokara, a i sin je do prije neki dan svrljao svugdje. Cim je stavio tablice sin je to.... mislim ovo oko vjerskih obreda.
Bio sam danas do Fakulteta tehničkih nauka da se raspitam za kuku. Priča je sledeća: svaka nova kuka koja se ugradi kod nas može da se koristi, kao i svaka kuka koja je ugrađena u inostranstvu i stigla je zajedno sa polovnjakom a ima pločicu na sebi (slovo E treba da bude u krugu ili kvadratu na pločici). Sve ostale kuke ne smeju da se koriste i ne mogu da se atestiraju. Izvinjavam se kolegama ako sam uneo pometnju u priču vezanu za ovu temu.Da li je neko skoro atestirao kuku na automobilu? Koliko je koštalo? Kakva je procedura?
A treba li atest za kuku? I to slovo E, da li udaraju inzenjeri sa fakulteta ili je fabricki na kuki?Bio sam danas do Fakulteta tehničkih nauka da se raspitam za kuku. Priča je sledeća: svaka nova kuka koja se ugradi kod nas može da se koristi, kao i svaka kuka koja je ugrađena u inostranstvu i stigla je zajedno sa polovnjakom a ima pločicu na sebi (slovo E treba da bude u krugu ili kvadratu na pločici). Sve ostale kuke ne smeju da se koriste i ne mogu da se atestiraju. Izvinjavam se kolegama ako sam uneo pometnju u priču vezanu za ovu temu.![]()
Ma imam audija 4 i njega vozim, ovo bi mi više služilo za lova i da mi ga nije žao vozat po ovim našim brdima poljima i sl.
Nema kod nas ni jedan taj 4x4 pa me interesuje je li to sklono kvarovima i to.
Ja imam na Xantiji taj motor, potrosnja kod mene je oko 5-6l. Od slabih tacaka im je remenica na radilici i oce set kvacila da crkne na oko 200k km. Inace izvaredni motori ti od 66kw i veoma elasticni moj ima 280k km, josuvek sipam sintetiku u njemu i 20k km ne vadim sipku za ulje do sledeceg servisa.Može li neko da mi odgovori kakva je potrošnja kod pežoovih 2,0 hdi motora od 66 kw, ako neko vozi 306, 307, 406 ? Da li je neko testirao tako da naspe pun rezervoar, pređe par stotina km pa onda dopuni,to je po meni najrealnije a ne ono što kompjuter pokazuje.
Može li neko da mi odgovori kakva je potrošnja kod pežoovih 2,0 hdi motora od 66 kw, ako neko vozi 306, 307, 406 ? Da li je neko testirao tako da naspe pun rezervoar, pređe par stotina km pa onda dopuni,to je po meni najrealnije a ne ono što kompjuter pokazuje.
Ja imam na Xantiji taj motor, potrosnja kod mene je oko 5-6l. Od slabih tacaka im je remenica na radilici i oce set kvacila da crkne na oko 200k km. Inace izvaredni motori ti od 66kw i veoma elasticni moj ima 280k km, josuvek sipam sintetiku u njemu i 20k km ne vadim sipku za ulje do sledeceg servisa.
Poslato golubom pismonosom
Može li neko da mi odgovori kakva je potrošnja kod pežoovih 2,0 hdi motora od 66 kw, ako neko vozi 306, 307, 406 ? Da li je neko testirao tako da naspe pun rezervoar, pređe par stotina km pa onda dopuni,to je po meni najrealnije a ne ono što kompjuter pokazuje.