Kada niste u traktoru, vozite

Ja teška srca prodao Astru H,za nedelju dana stize Insignia,otisao dobar deo ustedjevine al bar ove pozne godine da se vozim kao gospodin.

Metalic siva,bez enterijer i koza i brdo opreme.bice slika kad stigne i kad je uslikam.Za sta vozim zeninog pola :sjasi:

U jeep patriotu imaš mesta koliko ti duša hoće, motor 2.0 crd ,ja sam prezadovoljan
Znam ja imam problem što je to za mene mali auto i treba mi dosta prostora. Uzeo bi neki SUV ali u rangu RAV4 mi je sve malo,a opet ne bi ni 3.0 već tu do 2.5 max, u RAV jedva sedim a kad namestim sedište nazad ni dete ne može da sedne :osmeh:. Imam još fore do jeseni tamo pa se malo raspitujem. Čak mi je zapala za oko i limuzina S60 Volvo

Taj XC70 mi je omiljeni Volvo :osmeh: Cekao sam, kad je kolega @miroslavk postao vlasnik XC70, de ce postaviti slike, ali nije :(
Doduse ne znam koji je motor bolji - gledao sam dizelase, ima ih i 2,4 i 2,5 l., + razlicite snage istog motora...

Neces se pokajati.Ja nisam heto da prodajem Astru al slucajno poznanik kupi Insigniu ja probao i rodio se crv u meni :osmeh: Mozgao sam dugo i prelomio sam,jes da je 10500€ al nek ide život negde moraju da se potroše pare :osmeh:

Prikolica prazna meri 1100kg.

20ixe15.jpg

Prikolica za auto , neka engleska marka. I oni za razliku od Humbauer-a , Saris-a , Bokman-a, i drugih . Oni josuvek stavljaju pocinkovane stranice umesto aluminijumskih . I njihove prikolice su teze. Dimenzije ove su 5x 2.2m

Pa samo onaj kome je dozvoljeno da vuce 3.5t. To su dzipovi ali veci , ne oni od po 2000kubika. Dzipovi od 2000kubika mogu da vuku do 2t.

Tačno je napisano. Evo upravo sam pogledao. Ali to ti je dozvoljena ukupna težina prikolice sa sve teret pod uslovom da prikolica ima naletnu rudu. Ako nema onda je mnogo manja dozvoljena težina.

Mi se danas malo ponovili,uzeli jos jednog passata,doduse ovaj je malo stariji,malo vise.91 godiste dizel a model b3 karavan.

Nazad
Vrh