Kada niste u traktoru, vozite

Posjeduje li neko, i kakav je pasat b6 tdi cr 2009 godina?

Da li je neko skoro atestirao kuku na automobilu? Koliko je koštalo? Kakva je procedura?

Stavljao sam kuku pre nekih 6-7 meseci kupio u ovlascenom servisu u Beceju (Bosalova kuka), nazvao telefonom i narucio, kuka stigla iz madjarske za 5 dana, zatim sam zakazao ugradnju, momci mi ugradili za neka 2 sata sve komplet, dobio racun od kuke, racun od ugradnje i papir o ugradnji u ovlasenom servisu, takodje sam dobio i sve potrebne papire od kuke koja fabrika daje, a tu je i atest kuke na 1800kg. Pitao sam coveka da li to treba da se atestira u AMSS rekao je da nema potrebe, kaze od 1500 kuka sto su prodali u 2015-toj godini do tog perioda kada sam ja ugradjivao kuku, mozda njih 10 je to radilo.... Na kuki ima plocica sa serijskim brojem i atestom kuke, to je dole ispod branika i ne vidi svako to. Rekao mi je da ako me policija zaustavi, samo imam te papire u autu i to im pokazem, ali da kucnem u drvo, niko mi to do sada nije trazio, samo pogledaju da li je "Euro kuka".

Ko hoce da atestira kuku u AMSS oni to samo slikaju za 10minuta, posalju slike i zahtev za Bg i uzmu ti oko 15000din na razne takse itd... i ti dobijes papir da je atestiran sklop auta i kuke.....i oni to nazivaju atestom.

Radio registraciju + tehnicki za Astru. 20.000din me izaslo sve 1.4 90ks. Nikada nisam imao stetu nikakvu, fakticki osiguranje me samo klepa svake godine. Sada su usaglasili cene osiguranja, pa svi imaju istu cenu. Bas trzisno se ponasaju.

Ne znam kako je sad, ali pre 7-8 godina, dok nisam imao kombi, na autu koji sam tad vozio sam imao kuku. Jos su bile stare saobracajne, na njima nista nije pisalo, ali sam imao odvojeni papir koji je bio atest. Kad vucem prikolicu morao sam da ga nosim i u 50℅ slucajeva kad me zaustave trazili su mi potvrdu da je kuka atestirana. Tada je atest bio nesto simbolicno kao sad kad bi bio 2000-3000.

Treba mi za prijatelja misljenje za CRV Hondu 2.2 2010.godiste. Hoce auto 4x4 da je lep i ok za po gradu ali i da povremeno vuce prikolicu sa konjem zbog takmicenja. Prikolica sa konjem je oko 1700-1800kg. Da li je Honda za to dobar auto ili imaneko neku preporuku slicnu za trazeno

Mene Mađari jendom nisu pustili preko dok ne razmontiram kuku.Sreća pa nije bila fiksna pa na parkingu pozajmio alat od kamiondžija i skinuo,a kuku u gepek.

Honda kad se uzima uzima se samo benzinac, tu su nenadjebivi

dizela ne umeju da naprave, uzimali su od isuzu-a jedno vreme

a ovi najnoviji dizeli tek treba da se pokazu kakvi su

crv 2.0 156 ks prevlaci imt 560 od sale

Juce pala prinova,posle duze potrage. Golf 5, 1.9 tdi 77kw 2008 godina. Slike sutra, ako ih sin postavi, mene mrzi da ucim.

To je preskupo za taj auto. Ocigledno je VW u BiH na ceni. Potpuno neralna cena, ali ok ako je tebi dobar auto sa srecom.:ppozdrav:

Tako se kreću i kod nas ima i skupljih ima i jeftinijih.Najveći fazon kad neko na neviđeno kaže da auto tog i tog godišta ne vredi te i te pare.Ima auta u koji sedi,pali vozi i ima u koji ulećeš sa još dodatnih 1000-1500 evra.:ppozdrav:

Izgube korejanci,japanci najviše na ceni.Ja uvek kažem kad nešto kupimo treba računati na to da jednog dana treba to i prodati,pa nije svejedno šta i koju marku imamo u dvorištu.:ppozdrav:

Nazad
Vrh