nikola ilic
Član
Folcika se najbolje pokazao kod nas na nasim putevima uz minimalno odrzavanje,pogotovo 1 i 2 sipaj i teraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zašta toliko,prošle god u januaru sam radio prvu reg, na passatu i sve me izišlo 550km a sad produžetak 480 Triglav osiguranje.Pasat je 115 ks ,Hvala momci, cijena je 6950 evradi, a za registraciju su me oderali k'o zeca 740 km.
Može da se proveri u ovlašćenom servisu, oni čitaju podatke iz kompjutera a to ne može da se briše. Sat može na svakom autu da se vrati.
Bojceticu, u pozadini na slikama se vidi moja dvojka, ova plava. E sad, njoj je direktna konkurencija 80_tih (normalno ti si mlad pa se ne sjecas toga) bio opel kadet tzv. ''suza'', i epilog toga je da se dvojka kotrlja, i jos ih pun k.... na drumovima, a predposlednja suza je istrulila na otpadu jos prije jednu deceniju.To je 8 godina star auto. Opel Astra nova ispod cekica je bilo za 11-12 hiljda sa 3% kamate na 5 godina. To je verovatno bilo i kod vas jer smo trziste koje se smatra jednim tj South East Europe. Taj golf 5 ne moze da pridje Astri po udobnosti. Sasvim je drugo sto je kod nas kult vw-a. A polovnu Astru, Megan i slicni se uvek mogu kupiti za manje novaca od VW. No svako ima svoj izbor. Ja nikada ne bi dao za C segment star 8 godina te pare.![]()