Kada niste u traktoru, vozite

Ja kad sam imao W21O 115KS trosio mi je 6 do 6,5 l na otvorenom spustao do 4,7 ovaj W211 ista kubikaza,ali ima 170 ks,ne ide ispod 6,5 litara,ali ide kao metak...
citroen evasion mi trosi oko 6 litara 1,9 td 66kw

Opel Astra d karavan starudija 98. g bez turba, bez neke elektronike, čista mehanika, kupljen za 1000 e, na otvorenom troši ispod 6, u gradu 7-8 a zimi i do 10. Ja zadovoljan. Za tolko para i previše muzike!

Moj bendzamin ne moze da spusti potrosnju ispod 6l nikako u ovom zimskom periodu ide i do 7l. Sto je i realno ne moze se od auta koji ima 163 ks ocekivati da ide kao metak a da trosi kao upaljac.

Sve zavisi od pritiskanja papucice, ja cesto vozim relaciiju Slo-Bih, potrosnja zna ici od 4,5 do 5,5, malo utice gustina saobracaja na to ali uglavnom moje raspolozenje, rjec je o golfu 7 105 ks. Takodje mogu reci kad vozim normalno da je na auto putu najveca potrisnja, u gradskoj voznji nema velike potrosnje zbog dobrog obrtnog momenta na nizim obrtajima motora

Ima li ko iskustva sa Skodom Superb 1.9 tdi 77kw,2012 godiste...kakvue su sto se tice odrzavanja i sl.

Poznanik imao takav, sve bilo dobro dok mu nije otkazao plivajući zamajac i uništio i korpu i spojničku. Otišlo mu oko 5000KM sa rukama dok je popravio, drugi mjenjač morao da ide i to nov jer nije mogao da nadje polovan.

Nazad
Vrh