Kada niste u traktoru, vozite

@Sova
A ti to volis hazarderski da cekas da pukne z.kais da bi saznao koliko moze da izdrzi?
Ja znam vise slucajeva da su kaisi pucali ispod 50k km(i naravno pravili poznatu stetu)..
Pa ne volim nesto narocito, ali je bio za osvjezavanje, pa sam ga tjerao po sistemu ''ko ga j...'', malo usput promijenio karike, letece, a ventili nisu nikakva stavka, bar za ovo auto_golfa2. Inace izgurao je 150 000km, a redovno se po fabrici mijenja na 60 000, ili sto bi rekli nasi majstori ''promijeni ti to na 40 000, da se ne brines''. Pa nisi cestito ni krenuo, dodji ponovo.
Znam i ja peticu koja sad trenutno gazi nesto sitno preko 200 000km, a nije mijenjan zupcasti set, jer je kupljena sa 10 mjeseci starosti, a trebao se promijeniti na 120 000km.
Zaboravih, taj zupcasti sto je pukao je naslijedio spaner od svog prethodnika, doduse on je bio zapadnog porijekla.

Tomo menja se samo roler.Promeni ga da ti ne spali PK remen kao meni što se desilo+ostao bez volana,struje,klime a "malo" ga vozio tako.

Ljudi, da li je neko vozio Suzuki maruti 800 kubika? Interesuje me takav auto, za grad I za selo.
Ја возио годину дана службени. За град, закон. На семафору, првих 15м, остави све. Згодан за паркирање пошто је узан. Простор згодан за натрпати, као некад Рено 4. Не возити преко 100 без обзира што иде.

Danas je drugar kupio auto a ja ga doterao i testirao.Auto kao lutkica i svaka cast prodavcu i izuzetnom coveku.
q3iUfEG.jpg

- - - - - - - - - -

I malo prirodnih lepota tokom putesestvija danasnjeg
tCoDela.jpg

- - - - - - - - - -

OasOqi3.jpg

Imam takvog sa predjenih oko 650 000km , a kod mene je prešao oko 250 000 , nema riječi kojim se može opisati šta je sve preživio i kolko se puta otplatio . 1 tonu (paleta peleta za grijanje ) je prevezao jedno 30ak puta čisto za primjer , 500-600kg djubriva to bezbroj puta .

Kedi je 1,4 benzinac sa sekvent plinom sa sve 4 nove tek stavljene zimske gume i jos 4 letnje takoreci nove na alu felgama.Besprekoran auto sto skoro nisam video. Nijedne jedine zamerke nemam tokom 220km voznje . Inace je 2000 godiste i placen 1900 eur

Poslednja izmena od urednika:
Danas stigla prinova u vozni park. Chevrolet Nubira 1.8 benzin+metan(CNG), 2009 godiste
12398669_10205694305817747_926759807_o.jpg

Bice jos slika sutra preko dana.

Poslednja izmena:
Posedujem Opel Vektru 1990 god 1800 ccm3 benzin + tng . I takodje Fiat Ducato 2,3 dizel 2003 god.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Fokus je od punog rezervoara do paljenja rezerve presao 600km + na rezervi moze 80km(tako mi brat rekao za rezervu jer on ima Fokusa) tako da potrosnja i nije upaljac,a katalog kaze da je rezervoar 55l.
ED je sipan.

Poslednja izmena:
Fokus je od punog rezervoara do paljenja rezerve presao 600km + na rezervi moze 80km(tako mi brat rekao za rezervu jer on ima Fokusa) tako da potrosnja i nije upaljac,a katalog kaze da je rezervoar 55l.
To izgleda nesto nije u redu. To je izgleda prevelika potrosnja. Renault Megan 1.5 dci ima potrosnju od 4-5l/100km, dok pojedini auti sa preko 2000 kubika imaju potrosnju manju od te.

Nazad
Vrh