fiat615
Član
Komsija ima 4 2003 godiste isto su dp samo je slabija ja mislim da je 100 ks, a na 5 105 ks
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raspitaj se bolje pa ces cutiramena,vesanje,dosta mekanije od 4,zadnja klupa kao na drvenoj klupi da sedis,nepregledna naspram 4,kvalitet plastike unutra(po meni) dossta losiji...posto je i za sina gledaj ti neku a4 1.9 tdi motor...da te bog vidi..
Za benzin si u pravu,pogotovo motor od 190 ks...
А овај нема куку и кожу ал' је мање прешао: (реатест и регистрација око 300€ па ти остаје 200) http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7277868/peugeot-406-stNe znam ovaj "prvi" je u staroj pazovi...
Kolega ja imam takvu 4 sa pd motorom,auto povlaci strasno...i smem na crtu sa svakim benzincom..naravno sala,nisam za takve egzibicije,lozu ne trosi to auto,a ide kao blesavo.Slazem se da postoji takva cetvorka od 110ks, ali je treba pronaci cak i u zapadnoj Evropi.. Najvise takvih auta je SDI..
Sva tri crvena slova oznacavaju motor od 130ks(koji se doduse moze cipovati na vise preko turbine).
Ja na Sharanu imam taj motor i dobro su mi poznate njegove izvedbe..
2.0 motor je vec nesto drugo, a ti se nisu ugradjivali u cetvorku(koliko je meni poznato).
Zombie, koliko košta kod vas registracija tih automobila o kojima si govorio, sa motorima 2,5 i 2,8 ?
zombie naprotiv ove dizele sa pd motorima upravo nije dobro voziti na malim obrtajima radi plivajuceg zamajca,a ako hoces da opet vidis famozni 1.9 od 150 ks odvescu te kod devojke koja ga ima,imao sam tu cast da me provoza,to auto ide kao smrt,a vozio sam nekad davno hondu prelaudu takozvanu ludu,i ne moze prici tom golfu u startnosti i brzini,u stabilnosti da,jer honda cese od zemlju...to sto si ti naveo su sve ekstremini primeri od 3000 i vise kubika,ovo je auto od 1900 kubika koje za svoju snagu ide za nepoverovati...
Prijatelj je imao 2 kalibre,svakoj se potrosnja kretala od 10 do 15 litara benzina al audi a5 joj nikad nije mogao pobeci.
Da, Calibra je bila auto van vremena. Ova o kojoj sam govorio iz Tuzle je bila nešto zaista jedinstveno na svijetu, vrlo rijetka čak i u fabričkoj izvedbi sa 3.0 motorom (koji se ugradjivao i u Omegu) i pogonom na sva 4 točka pa još i turbina na sve to. Njen motor je bio umjetničko djelo, nije je vlasnik tek tako nabudžio, sve je bilo savršeno složeno, polirano, kromirano, perverzija čista.
Да управу си,бензинци на дуже релације су у предности јер иду у више обртаја,али за наше путеве и стандард су то неупотребљива аута....Не можемо сипати колико они срчу а и руку на срце немајз се где ни возити....по мени бензинци до 1.9 и дизел исто,па колико иде иде,никад нећеш закаснити...боље 10 мин касније него 30 год пре.Nismo se razumjeli, u ranijem postu sam baš naveo da modernim dizelima strašno smeta rad na malim obrtajima, kao što i ti kažeš. Mislio sam na situaciju pri čistom potezanju, kada benzinac i dizel kreću od nule. Dizel bi isprava svakako brže krenuo jer ima više momenta na manjim obrtajima (u trenutku puštanja kvačila) ali bi ga benzinac pretekao jer on može da se zavrti na preko 7000 obrtaja a da svo to vrijeme ne promijeni brzinu dok je dizele kraj već na 5500-6000 .
Da, Calibra je bila auto van vremena. Ova o kojoj sam govorio iz Tuzle je bila nešto zaista jedinstveno na svijetu, vrlo rijetka čak i u fabričkoj izvedbi sa 3.0 motorom (koji se ugradjivao i u Omegu) i pogonom na sva 4 točka pa još i turbina na sve to. Njen motor je bio umjetničko djelo, nije je vlasnik tek tako nabudžio, sve je bilo savršeno složeno, polirano, kromirano, perverzija čista.
Inače, poznajem djevojku koja je taj isti 3.0 motor (u originalu, bez budženja) od Opel Omega prebacila u Opel Tigra, sve je radjeno profesionalno, nosače motora su joj odradili atestirani varioci pa je dobila atest i auto je registrovano. U principu je radjena za trke potezanja na 400m i tu briljira jer je lagana kao perka no, po riječima vlasnice, veoma je nezgodna za voziti u normalnim uslovima jer je motor preko svake mjere jak za to auto i veoma je sklon proklizavanju.