Kada niste u traktoru, vozite

Misliš da je Niva bolja od Jeepa , ili predlažeš da se kupuje lošije ?
Зависи од параметара.
Прво погледај амбијент у коме је снимљен. Ако ми треба ауто за чаршију нећу се за те паре возити у џипу него у некој луксузној лимузини. Ако ми треба за село, нема шансе да Jeep прође где ја прођем са Нивом без обзира дал' је снег, блато, камен... Друго, ја натоварим у сандук грађевински материјал, дрва, стајњак ... Ако кажеш да за то имаш трактор следи пример: с' два трактора кренемо у бербу кајсија (и Нивом), натоваримо приколице и удари пљусак. Трактори нису могли да се мрдну из места док им нисам угазио пут (пут затрављен под успоном).
Треће, регистрација и амортизација. Четврто, питаћу га кад први пут уђе у сервис и продавницу делова.
Ево мало огласа за Jeep: http://www.polovniautomobili.com/pu...?brand=121&without_price=1&price_to=9000&fuel[0]=2309&showOldNew=all

- - - - - - - - - -

Ko nema bas drasticne uslove voznje i Niva ce mu odraditi dobar posao
Шта подразумевају "драстични услови вожње"?

Зависи од параметара.
Прво погледај амбијент у коме је снимљен. Ако ми треба ауто за чаршију нећу се за те паре возити у џипу него у некој луксузној лимузини. Ако ми треба за село, нема шансе да Jeep прође где ја прођем са Нивом без обзира дал' је снег, блато, камен... Друго, ја натоварим у сандук грађевински материјал, дрва, стајњак ... Ако кажеш да за то имаш трактор следи пример: с' два трактора кренемо у бербу кајсија (и Нивом), натоваримо приколице и удари пљусак. Трактори нису могли да се мрдну из места док им нисам угазио пут (пут затрављен под успоном).
Треће, регистрација и амортизација. Четврто, питаћу га кад први пут уђе у сервис и продавницу делова.
Ево мало огласа за Jeep: http://www.polovniautomobili.com/pu...?brand=121&without_price=1&price_to=9000&fuel[0]=2309&showOldNew=all

- - - - - - - - - -

Шта подразумевају "драстични услови вожње"?
Šta je pesnik hteo reći????

Šta je pesnik hteo reći????
Мислиш, писац. "Ко разуме, схватиће"; "Кад порастеш само ће ти се касти". Шалу на страну, теби, уживај у свом новм возилу.
Видиш да ово, уз кафу, коментаришемо ми остали (који возимо другачија возила)

Pitanje za one koji su vozili ili imaju pež0 206 1.9 d 99 godište ,na displeju kada se da kontakt pre negoli pokaže kilometražu pojave se brojke sta one znace od skoro sma postao vlasnik tog auta pa da pripitam sta ovo znaci i utisci o ovom autu mane i dobre osobine.

Poslednja izmena:
Mislim da pokazuju koliko jos ima do servisa,ako sam dobro razumeo pitanje.Jeli ima nacrtan kljuc pored tih brojeva?

Pitanje za one koji su vozili ili imaju pež0 206 1.9 d na displeju kada se da kontakt pre negoli pokaže kilometražu pojave se brojke sta one znace od skoro sma postao vlasnik tog auta pa da pripitam sta ovo znaci i utisci o ovom autu mane i dobre osobine.
Ako je bela "instrumentalka", u pitanju je nivo ulja.

Kljuc se pojavljuje kada ostane manje od 1000 km do servisa i stoji pored kilometraze. A brojevi pre nego sto pokaze kilometrazu pokazuju koliko jos ima kilometara do servisa.

Hvala kolege na informaciji znaci sleduje mu servis i to izgledami veci ko zna kad su mu uradili detaljan servisulje ,filteri, kajš i šta još treba da se promeni a kao sve mu je promenjeno pre prodaje naravno prica prodavca .

Imao sam i ja pezoa. Upravo to sto kaze branislav,to vam pokazuje koliko jos kilometara imate do servisa. Ima neka kombinacija da se to resetuje,ako se secam dok je iskljucen kontakt drzi se dugme za nuliranje kilometraze,ukljuci se kontakt i pocme odbrojavanje od 10 do 0 i onda se resetuje taj brojac kilometara do servisa. Tako je bilo kod mene na 406-ici

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Taj indikator servisa je cisto radi nekog pracenja servisnih intervala. Nema veze sa opstim stanjem auta,da li je nesto pokvareno ili treba nesto zameniti...

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Onako sa kontaktom i dugmetom se resetuje "mali servis" koji sam uradio pre nekako i bas su to radili,kad sam pitao sto se i dalje pojavljuje kljuc i veca cifra od 20-30 000km,kazu toliko je do velikog servisa. Isto pezo 206,mada ja jos imam i merac ulja na instrument tabli i temperatutu ulja,sto neko rece bela tabla.

Nazad
Vrh