1500х1380х460; има клупу. Линк на претходној страни (5454). Да не би плинска боца заузимала простор убачен дизел мотор.Iskreno, prvi put vidim ovaj model ... Kojih dimenzija je tovarni prostor i postoji li zadnja klupa (sedište) ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1500х1380х460; има клупу. Линк на претходној страни (5454). Да не би плинска боца заузимала простор убачен дизел мотор.Iskreno, prvi put vidim ovaj model ... Kojih dimenzija je tovarni prostor i postoji li zadnja klupa (sedište) ..?
Sto mislis da je Grabovac los?Neko iskustvo lose ili drugo nesto?Znam otprilike koji je auto plac, dobar je, ali ako oces dobar auto, koranaplus ti je najkorektniji i najbolji, ja sam od njega uzeo kola, i in trento nije los, od grabovca bezi sto dalje.To je sto se tice panceva bar koliko sam upucen u to.
Maticu u auto industriji jedan brend ima vozilo sa oznakom S ostalo su maskotice. "S-longStotka C3 zadnje serije je još bolji a C4 u S4 verziji je aždaja.
Bio kod njega, video samo krseve, a cene ne spusta, vrlo malo.Sto mislis da je Grabovac los?Neko iskustvo lose ili drugo nesto?
Mirosti Postoji Cetvorka sa Bos pumpom od 110 Ks,i mogu ti reci da je poprilicno jak motor,i u Cetvorci posle 2000 godine ugradjivao se PD motor,cak postoji varijanta sa sva tri crvena slova od 150 ks....Golf 4 je bio dosta bolji od trojke, ali ima i on svojih mana. Najveca po meni je slab motor za danasnje standarde(narocito SDI sa svega 60 konja). Bos pumpe su vremenom pocinjale da cure.
Petica sa PD motorom je ipak veliki korak napred, jer je taj motor neuporediv sa starim TDI motorima. Odrzavanje jeste nesto skuplje, ali je i auto dosta napredniji i savremeniji.
Sto se tice tvrdoce vesanja, to se da podesiti po ukusu. Ko hoce maksimalnu stabilnost mora prihvatiti i malo tvrdoce.
Jedina prednost tih starijih tdi motora sa bos pumpama je sto mogu trositi jeftina goriva(lozak itd..), sto je kod PD motora nedopustivo..