Da li neko od clanova vozi pezo 307 1.6 benzinca. Kakvi su vam utisci, kolka mu je potrosnja?
Послато са GSmart Roma R2 уз помоћ Тапатока
Odlican auto,odrzavanje stvarno jeftino i slabo zahtevno,a realna potrosnja 6.5-7.5l.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li neko od clanova vozi pezo 307 1.6 benzinca. Kakvi su vam utisci, kolka mu je potrosnja?
Послато са GSmart Roma R2 уз помоћ Тапатока
Po gradu oko 9-10lOdlican auto,odrzavanje stvarno jeftino i slabo zahtevno,a realna potrosnja 6.5-7.5l.
Ja gledam u njemackoj tesko se nalazi sa klimom a ja bas hocu sa klimom.Druze ja sam u bivsoj firmi vozio fiat dobla 2012god 1.6 multijet, opasan auto a i udoban, kada sam ja dosao u firmu bio je star godinu dana, nov je kupljen.. Radjen mu je samo servis redovan, i nije drugih ulaganja imao nikakvih... Mala potrosnja, a mucenik je tovaren bio sa svim i svacim... E a drugar je kupio novog renoa kangua za sada je zadovoljan.onaj produzeni, treba mu za veterinarsku stanicu, da prevozi lekove, i hranu za stoku, zivinu i pse..![]()
Odličan auto, jedini problem je papreno skupo odrzavanjeSta mislite o BMW X3 2.0d ?
Sta je najbolje od tertni vozila od 550 kg trenutno ima caddy iz 2001, i sada bi uzeo nesto novije sa vise opreme, ovi novi vw caddy su poskupi sa opremom, sad sta je najbolje opel combo, ford transit connect, citroen berlingo, fiat doblo
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Kakvo je ubrizgavanje na tim motorima? (Da li je - jos uvek - kao na prethodnicima Delphi?)
Vozim fiat scudo produzeni 2.0 hdi iz 2004. Uvezen je sa 3 godine starosti iz Svajcarske, kupljen od vlasnika. Na satu je imao oko 160 000, sada ima 430 000, sem redovnog odrzavanja( ulje,filteri,kaisevi diskovi plocice) menjan je jednom set kvacila, jednom davac temperature,komplet auspuh i peti kocioni. Nikakvih kvarova na njemu nikada nisam imao, motor od zamene do zamene ne potrosi ni gram ulja. Potrosnja mu je od 5-7 litara.
Јесте. http://ladapickup.ru/ваз-2329-lada-4x4-pickup/Jel to NIVA pikap![]()