Kada niste u traktoru, vozite

I ja sam u fazi kupovini auta. Pored svih prevaranata(cast izuzetcima koje ne poznajem) nezahvalan posao.Radije bih kupio nekog benzinca jer su manje sanse za prevaru. Vidim gore pominjete 307 i potrosnju od 6,5-7,5, meni to zvuci malo neverovatno narocito po gradu. Da li uopste postoji neki benzinac, bez turba od 1.6 ili vise, novije generacije da realno trosi 7-8l po gradu.Znaci 2010 i novije? Ali iz prve ruke tj. iskustvo od vlasnika prema rezervoaru ne bordu.

Druze ja sam u bivsoj firmi vozio fiat dobla 2012god 1.6 multijet, opasan auto a i udoban, kada sam ja dosao u firmu bio je star godinu dana, nov je kupljen.. Radjen mu je samo servis redovan, i nije drugih ulaganja imao nikakvih... Mala potrosnja, a mucenik je tovaren bio sa svim i svacim... E a drugar je kupio novog renoa kangua za sada je zadovoljan.onaj produzeni, treba mu za veterinarsku stanicu, da prevozi lekove, i hranu za stoku, zivinu i pse.. :ppozdrav:
Ja gledam u njemackoj tesko se nalazi sa klimom a ja bas hocu sa klimom.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

@fiat615
Ja ću da pohvalim Ford transit connect, sa tdci motorom. Mislim da ima zapreminski najveći tovarni prostor, od navedenih.

Sta je najbolje od tertni vozila od 550 kg trenutno ima caddy iz 2001, i sada bi uzeo nesto novije sa vise opreme, ovi novi vw caddy su poskupi sa opremom, sad sta je najbolje opel combo, ford transit connect, citroen berlingo, fiat doblo

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Vozim fiat scudo produzeni 2.0 hdi iz 2004. Uvezen je sa 3 godine starosti iz Svajcarske, kupljen od vlasnika. Na satu je imao oko 160 000, sada ima 430 000, sem redovnog odrzavanja( ulje,filteri,kaisevi diskovi plocice) menjan je jednom set kvacila, jednom davac temperature,komplet auspuh i peti kocioni. Nikakvih kvarova na njemu nikada nisam imao, motor od zamene do zamene ne potrosi ni gram ulja. Potrosnja mu je od 5-7 litara. Tonu nosi bez problema, ide skoro isto kao i kad je prazan. Apsolutno nisam fan fiata, ali me je ovaj auto odusevio, pritom je neuporedivo udobniji od pasata b5.5 . sad treba da mu radim prednji trap posle 430 000km. U firmi vozim kedia iz 2008 i mogu reci da je za njega fiat zver u svakom pogledu, kedi sa 600kg tereta se sav izvrne, ide prazan kao moj skudo natovaren sa ukljucenom klimom. Vozim i citroen nemo 1.4hdi iz 2011 godine po meni to uopste nije teretno vozilo, dok je prazan ide, ali sa 400-500kg tereta prosto mi dodje da izadjem da ga guram da bi se kretao.

Stigla prinova iz Sombora
Qeq36Rh.jpg
X5Zr52u.jpg

Sve cestitke za kupovinu. Da dugo sluzi bez kvarova. :ppozdrav: I ona cuvena da redovno menjas ulje i da ga ne teras preko dzombi.

Kakvo je ubrizgavanje na tim motorima? (Da li je - jos uvek - kao na prethodnicima Delphi?)

Stvarno nemam pojma. :osmeh:

Vozim fiat scudo produzeni 2.0 hdi iz 2004. Uvezen je sa 3 godine starosti iz Svajcarske, kupljen od vlasnika. Na satu je imao oko 160 000, sada ima 430 000, sem redovnog odrzavanja( ulje,filteri,kaisevi diskovi plocice) menjan je jednom set kvacila, jednom davac temperature,komplet auspuh i peti kocioni. Nikakvih kvarova na njemu nikada nisam imao, motor od zamene do zamene ne potrosi ni gram ulja. Potrosnja mu je od 5-7 litara.

Ti HDI motori su odlični. Vozio sam jedno vreme Peugeot Partnera sa tim motorom, prosto leti.

Vasovac, čestitam. :ppozdrav:

Они нас бомбардују а ја да купујем њихова кола!?
Само Рус, бато!
Сад возим овакав:

само је стар (2000., дизел 1,6). Сад иде на гасно уље а лети на зајитин.
Следићи је овај:

Nazad
Vrh