Kada niste u traktoru, vozite

Za akumulatore prvenstveno morate uzeti koji idu u vozilo jer se razlikuju po struji punjenja. Starija vozila idu na punjenje do 14,6v dok novija sa mnogo vise potrosaca ide punjenje i skoro do 15,5v. U tome moze doci do ostecenja da ili bude prepunjen ili nedovoljno napunjen. Ja danas u RS kupio Vesna akumulator od 68 ah za 47 eur. Hteo sam Banera ali nazalost nisu imali manji od 80ah a to mi je preglomazno

Mislim da je punjenje od ~14,4 V na "starija vozila".
Pre 15-20 godina, jednu Vesnu smo koristili kroz 10 (+-1) god...

Ja sam jednu Vesnu "koristio" i duže od 10 godina ...
2.gif

Sve zavisi zasta ti treba taj auto. Da li zbog 4x4 ili zbog marke da bi pisalo BMW. ?

Pitam zato sto mi je ispala jedna zanimljiva ponuda da zamenim moj A3 za X3 naravno uz moju doplatu. Pa ono dobro je sto je 4x4 za sneg, s obzirom da kod nas pada dosta snega, a ne ciste ga bas redovno mada ono vec imam jedan 4x4 tako da mi to nije mnogo znacajno. Meni treba prostran auto u koji moze da stane dosta stvari a istovremeno lepo izgleda i moze lepo da povuce.

X3 je obican auto ima tu opciju 4x4 ali nije to auto da bi se snjim radilo. Za osnovne potrebe u jednoj porodici sasvim je ok. Cini mi se da nije puno komplikovan sto se tice elektronike ( tipa kad zamenis ulje da treba da ga garazista resetuje).

Meni treba prostran auto u koji moze da stane dosta stvari a istovremeno lepo izgleda i moze lepo da povuce.

Ove kriterijume bi ti savrseno zadovoljio VW Sharan. Ima i 4-motion varijanta.
Po meni ovaj auto nudi daleko vise nego sto kosta. Motor 1.9TDI PD je jedan od najboljih(115 ili 130ks).
Imam ga oko pola godine i zaista je odlican auto..

Nije mi bliza Raca jer dosta obilazim . Sipam na Agro-vocu na Sepku uvek. Ne posecujem bolesna mesta , ni u mladosti mi nisu bila zanimljiva.

Sta je najbolje od tertni vozila od 550 kg trenutno ima caddy iz 2001, i sada bi uzeo nesto novije sa vise opreme, ovi novi vw caddy su poskupi sa opremom, sad sta je najbolje opel combo, ford transit connect, citroen berlingo, fiat doblo

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Da li neko od clanova vozi pezo 307 1.6 benzinca. Kakvi su vam utisci, kolka mu je potrosnja?

Послато са GSmart Roma R2 уз помоћ Тапатока

Sta je najbolje od tertni vozila od 550 kg trenutno ima caddy iz 2001, i sada bi uzeo nesto novije sa vise opreme, ovi novi vw caddy su poskupi sa opremom, sad sta je najbolje opel combo, ford transit connect, citroen berlingo, fiat doblo

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Druze ja sam u bivsoj firmi vozio fiat dobla 2012god 1.6 multijet, opasan auto a i udoban, kada sam ja dosao u firmu bio je star godinu dana, nov je kupljen.. Radjen mu je samo servis redovan, i nije drugih ulaganja imao nikakvih... Mala potrosnja, a mucenik je tovaren bio sa svim i svacim... E a drugar je kupio novog renoa kangua za sada je zadovoljan.onaj produzeni, treba mu za veterinarsku stanicu, da prevozi lekove, i hranu za stoku, zivinu i pse.. :ppozdrav:

Nazad
Vrh