pitaj gosp.Panonstiba on je moderator tu na forumu on bi ti mogao pomoci oko odrzavanjaPozz zna li neko nekog majstora koji odrzava john deere kombajne u okolini srema?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pitaj gosp.Panonstiba on je moderator tu na forumu on bi ti mogao pomoci oko odrzavanjaPozz zna li neko nekog majstora koji odrzava john deere kombajne u okolini srema?![]()
Odlican !!!Kakav je John Deere 1085? ? ? Kako se pokazao u radu? ? ?
Kolko sam ja cuo moj drugar je radio kod ujaka svog a on je imao taj 1085 ne znam jeli ga prdao (radio je s njim oko 400-500jutara godisnje) i stalno ga je nesto zezalo,i malo malo pa mi je pricao kako nesto prave,a valjda je bio hidro i problem je bio prici svemu jer je sve sa jedne strane i zapleteno,i sad sam video pre jedno dva mesaca bio je da radi uslugu neku u mom kraju taj covek i uzeo je 1177.Kakav je John Deere 1085? ? ? Kako se pokazao u radu? ? ?
Prijatelju ne znam dal ti imas kombajn i koji,al da uporedjujes jd i zmaj 133 to ti je isto kao da uporedjujes mercedesa i jugo.Naime na prethodnom snimku se vidi da je zito vise nego veliko i gusto a da brzina kombajna nije bas spora a i moze vise jer ga imam i znam,tu mi 133 isla veoma veoma sporo.Posto sam imao zmaj 133 i 135 znam koje su njihove mogucnosti ne kazem da su losi kombajni,ali uporedjivati babe i zabe ne ideLeti na mjestima gdje je riijedak sklop,gdje dođe malo više mase odma smanjuje brzinu..
Ubiti ništa posebno ide ko i neki Zmaj 133...
koliko ja znam 125 KS ima@Panonstib : jel znate možda koliko konjskih snaga ili kilovata ima ovaj moj jd 1169 SII(hydro4) majstor in novokomerca rekao 175, mislim nije da je bitno, ali zanima me.
hvala...a to je tek pocetakSvaka cast![]()