John Deere

командна или контролна табла, не видим дугмад ако не реагује на додир? јел је мењате или поправљте, обично нема поправке али ово је Србија.

Ima popravke gospodine @mirko 67 samo se slabo plaća.
Evo jedne slike sa jučerašnjeg puta po Banatu odnosno slikanu u Novom Kneževcu i konsultacije o kompresoru i njegovom otkazivanju, a uzrok je bio korišćenje ne odgovarajućeg silikona kod remonta i komad je začepio sev za podmazivanje kompresora i došlo je do otkaza kompresora.
2u88e4o.jpg

Juče sam malo prelistao ovu temu (počeo sam sa nekim razmišljanjima o traktoru ako ne ove onda sledeće g. :spavam:)
Mogu vam reći da su JD traktori kod nas dooobro jeftiniji.

I Nikola, kakvi su dojmovi za 'malog'' 6330? Ima dosta široke gume, a i 6920 isto ima dobre gume.
TLS radi dobro ?
Inače, lijepi strojčići.

Kako mi rekose danas ovo su dva najbolja traktora koje je John Deere ikad napravio a evo i slika

33nb29y.jpg

35kjpsh.jpg

aujxx3.jpg

Slikano u preduzecu "Sava Kovacevic" Vrbas

PA vi se i u J.D traktore razumete.Stvarno treba da nam je čast što je jedan tako vrsan stručnjak na ovom forumu.

da vam malo razjasnim ima dzondira koji se sklapaju u meksiku ti su mnogo jeftiniji ali kvalitet nije taj a stizu na nase trziste ,nas kombinat ima 30..40 raznorazni dzondira isvi rade kao dokse .stvarno su strasni traktori

da vam malo razjasnim ima dzondira koji se sklapaju u meksiku ti su mnogo jeftiniji ali kvalitet nije taj a stizu na nase trziste ,nas kombinat ima 30..40 raznorazni dzondira isvi rade kao dokse .stvarno su strasni traktori

A mi to kao nismo znali. Prelistaj malo temu, ima 74 strane teorije i prakse o JD skupljene u godinama rada ovog foruma.

Doduše, JD su stvarno strašno dobri traktori, posebno oni stari, iz vremena kada nije bilo elektronike.

Nazad
Vrh